locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Prijedlozi za vrtnu oazu u vašem domu!

Objavljeno: 2023-03-27 10:39:10
Kategorija: Blog

 

Proljeće je stiglo, radujemo se lijepom vremenu i uživanju na otvorenom. Da bi se što prije prepustili čarima sunčanih dana, opremite svoj kutak na otvorenom na vrijeme, bilo da je riječ o malim gradskim terasama ili većem prostoru u dvorištu. Emmezeta ima široku ponudu vrtnog namještaja koji se može uklopiti u različite veličine prostora i istovremeno prati sve vrste stilova.

 

 

Ukoliko imate terasu manje kvadrature izaberite lagan, sklopivi namještaj, poput vrtne stolice ili sklopive fotelje. Namještaj ne treba biti samo praktičan, Emmezeta ponuda je prilagođena svim ukusima. Oplemenite ambijent sa stolom interesantnog mozaika, oblih, zavodljivih linija i stvorite pravi šarm francuskih balkona. Idealno za doručak uz kavu i kroasan ili možda zalazak sunca uz romantičnu večeru i vino. 

Za veće prostore pod vedrim nebom mogućnosti su raznolike, a najčešće za oko zapnu vrtne garniture, vrtni setovi ili viseće ljuljačke. Vrtne garniture su omiljeni komad namještaja na otvorenom jer su udobne, napravljene od materijala visoke kvalitete i stoga su idealne za duga uživanja u lijepom vremenu. U Emmezeta ponudi stilski raznolikog vrtnog namještaja mogu se pronaći vrtni setovi od metala, drva, plastike ili umjetnog ratana. Bez obzira od kojeg su materijala napravljeni ovi setovi, stvoriti će pravu oazu za opuštanje u vrtu ukoliko ih iskombinirate s visećom ljuljačkom i cvijećem raznih boja.

 

 

Emmezeta vrtni namještaj je napravljen od FSC drva, što znači da se poštuje “zlatni standard” etičke proizvodnje, jer okruženi prirodom trebamo živjeti u skladu s njom. Materijal od kojeg se proizvodi namještaj potječe iz održivih šuma i strogo je kontrolirana njegova obrada i proizvodnja. Cijela inicijativa je nastala kako bi se spriječila eksploatacija, a radi zaštite šuma i životne sredine.

Ukoliko ste pravi zaljubljenici u vrtni namještaj, možete ga uklopiti u ambijent koji će biti vaša zona opuštanja tokom cijele godine unutar Vašeg doma. Vrtni namještaj je kvalitetan namještaj modernog dizajna koji uz odgovarajuću dekoraciju stvarno daje nesvakidašnji izgled, stoga će se lako uklopiti u različite trendove uređenja poput boho, skandi, minimalističkog ili industrijskog stila. Odaberite vrtni namještaj koji ispunjava vaše želje i posjetite jedan od Emmezeta prodajnih centara ili za više inspiracija posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!