locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Tanjuri i servisi za jelo

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                          Tanjuri

 

Tanjuri su važan element opreme u svakoj kuhinji i blagovaonici. Koriste se toliko često da bi trebalo odabrati one koji će biti ne samo elegantni, već i funkcionalni. Svaki kuhinjski servis trebao bi se sastojati od nekoliko osnovnih elemenata. Tu spadaju plitki tanjuri, duboki tanjuri i desertni tanjuri. Svi zajedno čine savršen set koji će dobro doći mnogim domaćicama.

Kakve tanjure odabrati za svaki dan?

Čak i najbolje pripremljena jela zahtijevaju ambijent koje će vam omogućiti da uživate ne samo u okusu, već i u njihovom elegantnom posluživanju.

Ako još nemate proizvode koji čine vaše dnevno posuđe, možete odabrati cijeli set posuđa. To je praktično rješenje koje vam omogućuje da odjednom kupite sve potrebne elemente. Set je prijedlog za ljude koji cijene udobnost i dosljednost uređenja. Broj elemenata uključenih u set može varirati, a najčešće su to setovi za 6 ili 12 osoba.

Proizvodi dostupni u ponudi trgovine Emmezeta odlikuju se visokom kvalitetom i lijepim dizajnom. Elegantan izgled i nježni, minimalistički uzorci čine naše proizvode idealnim za upotpunjavanje klasičnog servisa za jelo. Nudimo izdržljive i čvrsto izrađene visokokvalitetne keramičke i porculanske tanjure otporne na oštećenja. Dostupni su u mnogo uzoraka, boja i oblika.

Tanjuri na komade

Kako bismo ispunili očekivanja kupaca, pripremili smo ponudu proizvoda koje možete kupiti po komadu. Znamo da različite životne situacije često dovode pred izazove u kojima je potrebno nadopuniti servis. Nudimo duboke i plitke tanjure, kao i desertne tanjure po atraktivnim cijenama.

Kakve tanjure za posebne prigode?

Obiteljske proslave, blagdani i sastanci s prijateljima prigode su koje zahtijevaju poseban ambijent. Elegantni kuhinjski dodaci izrađeni od visokokvalitetnog porculana savršeno naglašavaju jedinstvenost trenutaka provedenih za zajedničkim stolom. Ako tražite elegantan i funkcionalan set tanjura, svakako pogledajte našu ponudu. Pronaći ćete proizvode za svaku prigodu u mnogo različitih uzoraka, oblika i boja. Zadovoljit ćemo sve, čak i najzahtjevnijeg kupca. Naš prijedlog za posebne prigode su modeli tanjura u modernom, jednostavnom stilu koji naglašavaju elegantno uređenje i funkcionalnost stola. Prilikom odabira posuđa, imajte na umu da će lijepo posuđe učiniti obrok još privlačnijim.

Moderni ovalni, kvadratni i pravokutni tanjuri

Vremena kada su tanjuri bili okrugli polako odlaze u zaborav. Danas je izbor oblika tanjura zaista ogroman. Proizvodi dostupni u našoj ponudi uključuju okrugle, pravokutne i kvadratne tanjure, a ponekad i tanjure geometrijskih oblika.

Bijeli tanjuri - bezvremenski šarm klasike

Bijeli tanjuri su bezvremenski i univerzalni. Pristaju svakom stilu i svakoj prilici. U mnogim domovima bijeli tanjuri tretiraju se kao posuđe za svaki dan, a tanjuri u boji dio su seta koji se koristi prilikom svečanih susreta s obitelji i prijateljima. Prilikom odabira tanjura važan je i oblik, a u ponudi trgovine Emmezeta možete pronaći tradicionalne okrugle tanjure, ali i moderne kvadratne i pravokutne.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!