locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Dragi očevi, danas je vaš dan!

Objavljeno: 2022-06-17 13:34:51
Kategorija: Blog

 

Dan očeva - praznik svih očeva. To je poseban dan u kojem imate priliku zahvaliti tati na srcu, vremenu i predanosti, na njegovoj pomoći, podršci i svim dobrim savjetima. Tata - Vaš anđeo čuvar, "Jedinica za posebne zadatke", Nezamjenjiv, Jedini, Najbolji ... Izrazite svoju zahvalnost misleći na njega na njegov dan.

Danas je Dan očeva i posljednji je trenutak da potražimo savršen dar. Ako imate dilemu što kupiti, neodlučni ste ili vam nedostaje inspiracije, potičemo vas da se upoznate s našom ponudom. Povodom Dana očeva pripremili smo nešto posebno za sve očeve.

 

Tvoj tata je majstor za „uradi sam“?

 

U mnogim domovima postoji takav jedinstveni karakter, koji se ne boji nikakvog kvara, koji će preuzeti bilo koji posao, popraviti bilo koji neuspjeh, ukloniti bilo koji problem - tata majstor - takav tata je pravo blago. Možda vas je on u djetinjstvu učio da zakucate čavao, zavrnete vijak, popravite igračke ili ih sami napravite. Možda vam je tata usadio strast prema poslu i svakodnevnim kućnim izazovima. Ako ste razmišljali o svom tati s osmijehom dok ste čitali ove riječi, to bi mogao biti znak da je savršena ideja za poklon "uradi sam", nova bušilica, kutija s alatom ili set odvijača i ključeva. Ispod ćete pronaći najzanimljiviji alat koji svakog tatu čini sretnim - zlatnoj ruci.

 

 

Ukoliko je tvoj tata vrtlar...

 

Tvoj tata voli vrt, svaki slobodan trenutak posvećuje brizi za cvjetne gredice, drveće i grmove? Strastveno traži nove zanimljive sorte cvijeća i predano se brine da se u potpunosti razviju, oduševljavajući sve oko sebe. Tata - vrtlar čarobnog vrta u dvorištu, zaslužuje najbolji vrtni pribor. Lopata, grablje, vrtne škare, kosilicu, pilu ili možda nešto drugo? Potražite inspiraciju i pronađite savršen poklon za svog tatu.

 

Tvoj tata je odličan domaćin?

 

Dar za Dan očeva ne mora biti razrađen, pogotovo ako je slavljenik ljubitelj udobnosti doma i svaki slobodan trenutak provodi kod kuće. Kupite tati udobnu fotelju s osloncem za noge, u kojoj će moći mirno čitati novine, gledati TV ili se opustiti.

Za tatu poznavatelja književnosti, savršen dar bit će elegantna polica za knjige, polica neobičnog oblika ili stol s unutarnjom ladicom.

Provodite li s tatom puno vremena u kuhinji? Volite li testirati nove recepte, napraviti domaće proizvode, peći kolače? Tata - kuhar će sigurno biti zadovoljan kuharskim pomagačem! Izvrsna i istovremeno praktična ideja za poklon je: zanimljiv organizator začina, pregača "šef kuhinje", moderna silikonska daska za valjanje tijesta, set lonaca ili pribora za jelo. Iako se za neke muškarce takva ideja za poklon može činiti apstraktnom i smiješnom - tatu kuhara - učinit će jako sretnim.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Ako želite kupiti proizvode koje ne pronalazite u Emmezeta web shop asortimanu, molimo kontaktirajte nas mailom, a mi ćemo odgovoriti na vaš upit.

Želite li vidjeti proširenu ponudu pločica? Pogledajte ponudu naše grupacije u PoljskojČeškojSlovačkoj ili Mađarskoj.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!