locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Dostave i montaže

Ovisno kupujete li u našim trgovinama ili online, usluge dostave i montaže se razlikuju. Molimo pažljivo pročitajte tekst koji slijedi.

Da li se dostava i montaža naplaćuju i ako da zašto?

Cijena ovih usluga nije ugrađena u same proizvode zato što Emmezeta daje kupcima mogućnost izbora uz garanciju povoljne cijene. Dakle ako niste zainteresirani za ovu vrstu usluge zašto bi zbog toga plaćali skuplje proizvode? Možda imate veće vozilo ili prijatelja stolara koji se razumije u montažu namještaja? Za sve ostale slučajeve tu su naši profesionalni dostavljači i monteri koji će brzo, precizno i profesionalno dovesti do vašeg praga ili dostaviti na zadnji kat zgrade i montirati sve kupljeno u našim dućanima.

Kupnja u web shopu/web pointu: dostava je do kolnog prilaza najbližeg vašem objektu. Ako pristup nije slobodan dostava i istovar vrši se na najbližoj točki na kojoj je istovar moguć.

Kupnja u dućanima:  U zoni udaljenosti 100 km od prodajnog centra dostupne su Vam tri vrste usluge ovisno o izboru:

- dostava do kolnog prilaza

- dostava do ulaza u objekt

- dostava i/ili montaža s unosom robe u objekt

Kako dogovaram dostavu i montažu?

Budući da cijena nije uključena u proizvod bitno je kod kupovine naglasiti da želite tu uslugu i ona će biti aktivirana. Usluge se obračunavaju po cjeniku ovisno o količini i gabaritima kupljenih proizvoda.

Da li mogu dogovoriti samo montažu bez dostave?

Naravno, možete birati zbirnu (dostava + montaža) ili pojedinačnu uslugu (samo dostava ili samo montaža). Cijena se tada umanjuje za uslugu koju ne koristite.

Za koliko dana mi možete dostaviti kupljeni proizvod?

Kupljene proizvode dostavljamo u roku 5-15 radnih dana. Obavlja ju naš vanjski partner specijaliziran za dostave i montaže. Točno vrijeme dostave biti će dogovoreno telefonski. Moguća je i Express dostava u roku od 48 sati na području grada u kojem se nalazi naš prodajni centar. Cijena ove usluge je 50% na standardni cijenik. Dostava i montaža plaćaju seu Emmezeti ili putem predračuna.

Dostavljate li na području cijele Hrvatske?

Da, dostava je osigurana na području cijele Hrvatske, te se obavlja u roku 5-15 radnih dana, uključujući i otoke.

Kupovao bih u web shopu, a trebam montažu?

Proizvode kupljene u web shopu dostavljamo na području cijele RH, a usluga montaže dostupna je u krugu 100 km od naših dućana. Vaš upit rado ćemo primiti u  pisanom obliku ili pozivom na info telefon broj 072 20 20 22. Montaža je moguća isključivo nakon obavljene isporuke robe. Montažu nije moguće ugovoriti za sljedeće proizvode: drvene kućice, saune, bazene, igrališta, trampoline i ostale proizvode iz kategorije Uradi sam.

Hoćete li mi prilikom montaže spojiti vodu, struju i plin?

Ne, to ne smijemo. Naša ekipa je specijalizirana isključivo za montažu raznih elemenata, i nije ovlaštena za spajanje na vodu, struju, plin. Te poslove mogu obavljati samo od strane državnih službi certificirane osobe, obrti ili tvrtke.

Izlaze li djelatnici Emmezete na izmjeru prostora?

Naši djelatnici rado će izmjerititi prostor umjesto vas. Usluga je dostupna za izmjeru prostora za kuhinju, te u radijusu 100 km od naših dućana na području Republike Hrvatske. Formular za prijavu pronađite ovdje .

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!