locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

R1/Predračuni

 

Kako mogu kupiti putem R1/Predračuna?

Popunite formular, na vaš email poslati ćemo vam predračun sa dodatnim uputama i našim kontaktima. Platiti možete u bilo kojoj poslovnici Fine, pošte ili internet bankarstvom. Ponuda iz predračuna vrijedi 3 dana i u tom roku roba vam je rezervirana. Ponuda za akcijske artikle može iznimno trajati kraće tj. do datuma isteka akcijePredračun za akcijske artikle izdaje se isključivo na prodajnim mjestima i putem online  Izrada predračuna putem telefona nije moguća.

Kako preuzimam robu?

Ako ste kupovali preko web shopa, možete odabrati opciju sa dostavom ili osobnim preuzimanjem. Osobno preuzimanje dostupno je u svim centrima osim Dubrovnika. Sustav vas tijekom kupovanja upoznaje sa svim raspoloživim opcijama, ako ste odabrali opciju predračun uz R1 nakon uplate molimo provjerite da li je uplata sjela na naš žiro račun, sa potvrdom o uplati dođite u dućan u roku 7 dana od izdavanja predračuna , na centralnoj blagajni dobiti ćete original dokumente i uputu o preuzimanju.

Želim platiti predračunom, ali želim i dostavu?

Dostava je moguća bilo gdje na području Hrvatske. Potrebno je u obrascu naglasiti da želite dostavu, označite potrebne detalje i usluga će vam biti aktivirana .

Ukoliko ste kupovali u web shopu cijena dostave sastavni je dio vaše košarice, pa tako i računa. Više o dostavi na

Mogu li kupovati online?

Naravno, kupovina je jednostavna. Klikom na zelenu košaricu koja se nalazi uz dostupne proizvode, punite svoja šoping kolica iz udobnosti svog doma. Plaćati možete pouzećem, e-bankingom ili karticama. Sustav web shopa vodi vas kroz potrebne korake vezane za odabir dostave, te načine plaćanja. Da bi mogli obaviti web kupovinu potrebno je obaviti registraciju.

Kupovao bih u web shopu, ali na firmu, mogu li dobiti R1 račun?

Naravno, potrebno je samo da u prostor za napomenu prilikom kompletiranja narudžbe upišete podatke potrebne za izradu R1 računa (Naziv, Adresa, OIB).

Želim kupovati online, ali zar baš moram biti registriran?

I za vas imamo rješenje, vi možete kupovati putem R1 računa ili predračuna. Popunite formular, na vaš email poslati ćemo vam predračun sa dodatnim uputama i našim kontaktima. Platiti možete u bilo kojoj poslovnici Fine, pošte ili internet bankarstvom. Ponuda iz predračuna vrijedi 3 dana i u tom roku roba vam je rezervirana. Ponuda za akcijske artikle može iznimno trajati kraće tj. do datuma isteka akcije. Predračun za akcijske artikle izdaje se isključivo na prodajnim mjestima.

 

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!