locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kontakt B2B

O nama

Do 2011. godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom svijeta, a posebno je poznata po brandovima kao što su GUCCI, YSL, PUMA. U sklopu PPR-a djeluje i CONFORAMA koja je ujedno drugi najveći maloprodajni lanac trgovina namještaja i artikala za uređenje doma na svijetu, a čiji je sastavni dio Emmezeta bila do 2021 godine. Tada vlasništvo preuzima Merkury Market, poljski maloprodajni lanac „Uradi sam“ trgovina. To je izuzetna pogodnost za našu tvrtku, kako za njezine zaposlenike tako i za kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizirane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na tržištu Europe.
Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta će nastaviti ostvarivati ciljeve svojih korporativnih projekata, ubrzati vlastiti razvoj i postaviti se kao europski lider u području opremanja kuće i doma.

Inspiracija za svakoga po pristupačnim cijenama

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od namještaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, elektronike i bijele tehnike.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvalitete po pristupačnim cijenama.

Cjelokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvalitete. Kvaliteta i sigurnost proizvoda je temelj na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji osim ostalih elemenata propisuje i standarde nabave roba u smislu isključenosti dječjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cijene rada.

Djelatnici

Posebno smo ponosni na činjenicu da, iako djelujemo u sklopu međunarodne korporacije Emmezetu u Hrvatskoj vode i razvijaju isključivo domaći kadrovi. Osim razvoja managementa kontinuirano radimo na usavršavanju djelatnika na svim funkcijama i razinama poslovanja jer smo uvjereni da je ljudski potencijal u današnjim uvjetima konkurentnosti ključni faktor uspjeha. S ciljem pružanja visoke razine usluge tijekom 2010 oformljen je i novi i do tada nepostojeći odjel u našoj strukturi: Pozivni centar, koji kako znanjem djelatnika, tako i suvremenom tehničkom opremljenošću kupcima može pružiti sve potrebne informacije u izuzetno kratkom roku. U segmentu odnosa prema klijentu naša osnovna deviza poslovanja je jednostavna i glasi "Kupac je kralj". Izrazito se trudimo da se svi naši djelatnici, bez obzira na funkcije koje izvršavaju, svakodnevno vode tom osnovnom odrednicom odnosa prema kupcu i da ta naša deviza ne bude samo mrtvo slovo korporativne strategije, nego način života i rada.

Što je Emmezeta?

Emmezeta je trgovački lanac s prodajnim centrima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu,Varaždinu,Puli, Dubrovniku i Zadru, te webshopom koji dostavlja na području čitave Hrvatske.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!