locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kontakt B2B

O nama

Do 2011. godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom svijeta, a posebno je poznata po brandovima kao što su GUCCI, YSL, PUMA. U sklopu PPR-a djeluje i CONFORAMA koja je ujedno drugi najveći maloprodajni lanac trgovina namještaja i artikala za uređenje doma na svijetu, a čiji je sastavni dio Emmezeta bila do 2021. godine. Tada vlasništvo preuzima Merkury Market, poljski maloprodajni lanac „Uradi sam“ trgovina. To je izuzetna pogodnost za našu tvrtku, njene zaposlenike i kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizirane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na europskom tržištu.

Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta će nastaviti ostvarivati ciljeve svojih korporativnih projekata, ubrzati vlastiti razvoj i postaviti se kao europski lider u području opremanja kuće i doma.

Inspiracija za svakoga po pristupačnim cijenama

Emmezeta je maloprodajni lanac trgovina koji svojom revolucionarnom i konkurentnom formulom nudi široku i atraktivnu ponudu uz iznimnu povoljnost. Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od namještaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, elektronike i bijele tehnike. Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvalitete po pristupačnim cijenama.

Cjelokupni asortiman artikkala prolazi stroga testiranja kvalitete. Kvaliteta i sigurnost proizvoda je temelj na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta posluje po posebnom etičkom kodeksu koji osim ostalih elemenata propisuje i standarde nabave robe u smislu isključenosti dječjeg rada i sličnih devijantnih pojava.

Cjelokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvalitete. Kvaliteta i sigurnost proizvoda je temelj na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji osim ostalih elemenata propisuje i standarde nabave roba u smislu isključenosti dječjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cijene rada.

Djelatnici

Posebno smo ponosni na činjenicu da, iako djelujemo u sklopu međunarodne korporacije, Emmezetu u Hrvatskoj vode i razvijaju isključivo domaći kadrovi. Osim razvoja managementa kontinuirano radimo na usavršavanju djelatnika na svim funkcijama i razinama poslovanja jer smo uvjereni da je ljudski potencijal ključni faktor uspjeha. S ciljem pružanja visoke razine usluge, tijekom 2010. oformljen je i novi, do tada nepostojeći, odjel u našoj strukturi - pozivni centar, koji, znanjem djelatnika i suvremenom tehničkom opremljenošću, kupcima može pružiti sve potrebne informacije u izuzetno kratkom roku.

 

 

Što je Emmezeta?

Emmezeta je trgovački lanac s prodajnim centrima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu,Varaždinu,Puli, Dubrovniku i Zadru, te webshopom koji dostavlja na području čitave Hrvatske.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!