locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Otvorena Merkury trgovina u Splitu

Objavljeno: 2023-11-20 10:46:54
Kategorija: Blog

 

Tvrtka Merkury osnovana je 1991. godine i od početka svog djelovanja bavi se distribucijom unutarnjeg uređenja i građevinskog materijala.

Naš moto "Renoviraj i opremi jeftinije!" nije samo prazan reklamni slogan. Provodimo ih svakodnevno nudeći našim kupcima najkonkurentnije cijene i nastojeći udovoljiti njihovim najvišim zahtjevima.

Naš asortiman uključuje preko 55.000 artikala. Surađujemo s vodećim proizvođačima na tržištu. Naša ponuda je namijenjena kako individualnim kupcima tako i izvođačima i veleprodajnim kupcima.

 

 

Lanac trgovina Merkury Market se svake godine proširuje na nova prodajna mjesta, a otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje dosljedne politike tvrtke koja se sastoji u pružanju što šireg kruga kupaca u regiji južna Poljska s lakim pristupom iznimno bogatoj i prilagođenoj ponudi "za svaki budžet".

Merkury trgovine svojim kupcima omogućuju pristup najbogatijoj ponudi keramičkih pločica u regiji, izloženoj na brojnim četvornim metrima prostora. Širok izbor dizajna pločica, markiranih poljskih i stranih proizvođača, uključujući i one iz Italije, Njemačke i Španjolske zadovoljit će i najzahtjevnije ukuse.

Zainteresirani za građevinsku stolariju sigurno će biti zadovoljni. Nudimo vrlo širok izbor vrata, prozora (drvenih, aluminijskih i PVC) kao i zidnih i podnih panela.

Uz to, Merkury Market svojim kupcima nudi najveći izbor lampi i lustera, tapeta, zavjesa, drvene galanterije i tepiha. Tvrtka se može pohvaliti i vrlo opsežnim odjelom keramike i sanitarnih armatura.

 

 

Kako je i objavljeno, nastavlja se niz otvaranja trgovina lanca Merkury u Hrvatskoj. Drugu Merkury trgovinu pronađite na adresi Cesta dr. F. Tuđmana 7, Split, Kaštel Sućurac. Otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje dosljedne politike tvrtke prilagođenoj ponudi "za svaki budžet". Pozivamo Vas da iskoristite ponudu s konkurentnim cijenama, brojnim akcijama i mogućnošću prodaje na rate.

Doživite novu dimenziju opremanja doma i pronađite sve na jednom mjestu!

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

 

U nastavku pogledajte kako je bilo na otvorenju.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!