locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Vrtni horoskop

Objavljeno: 2023-04-11 13:10:46
Kategorija: Blog

Za sve zaljubljenike u vrtni nameštaj napravili smo specijalni proljetni horoskop kao prijedlog za opremanje kutka na otvorenom za svaki horoskopski znak.

 

 

OVAN

Energičan i ambiciozan ovan prednost daje udobnim komadima namještaja kao što je Cozy II ljuljačka na kojoj će provoditi veći dio dana. Ljubitelji slobode će uživati ljuljajući se s povjetarcem u kosi.

 

 

BIK

Bikovi se smatraju stabilnim znakom, punim sigurnosti. Poznati kao veliki hedonisti, bikovi će se uvijek opredijeliti za kvalitetan i udoban namještaj neutralnih tonova. Maldivi vrtni namještaj je savršen izbor za sate opuštanja i uživanja u omiljenoj knjizi na svježem zraku.

 

 

BLIZANCI

Znak koji je prepoznatljiv po tome da voli promjene i ima sposobnost da se prilagodi svakoj situaciji. Komunikativnim blizancima koji obožavaju druženje je potreban Elba stol oko kojeg će okupiti svoje prijatelje i uživati uz kvalitetnu priču, hranu i čašu vina.

 

 

RAK

Brižni i nježni rakovi najviše vole uživati u udobnosti svog doma i dvorišta. Rakovi su najemotivniji horoskopski znak. Uz njihov karakter najviše ide Bolero stolica, za opuštajuća sunčanja i odmaranja uz romantičnu i laganu muziku.

 

 

LAV

Velikodušan i ponosan lav će prednost dati kvalitetnom i luksuznom namještaju. Neke od karakteristika ovog znaka su šarmantnost, upornost, ali i tvrdoglavost. Maikoor II vrtni set je pravi izbor za njih, uz koju će lav uvijek biti u centru pažnje.

 

 

DJEVICA

Djevica je znak koji obožava da sve bude usklađeno i puno detalja. Kod djevica sve ima svoje mesto i mora biti na mjestu. Fabienne vrtni set je savršen izbor za njih. Poznati su i kao marljivi i puni razumjevanja pa će svoje prijatelje moći saslušati i savjetovati u udobnosti vrtnog seta.

 

 

VAGA

Znak koji voli lijepe predmete i estetiku je svakako vaga. Smatraju se najprivlačnijim i šarmantnijim horoskopskim znakom. Poznati su kao taktični i skloni balansu. Uz Toledo trosjed će riješiti svaki problem i dilemu te uljepšati svoj vrt novim komadom namještaja.

 

 

ŠKORPION

Škorpion je znak koji na prvom mjestu cijeni privatnost. Poznati su kao suosećajni i intuitivni, ali i pomalo posesivni. Za njihovu privatnost je idealna Maikoor II fotelja, za opuštanje i odmor. Smatraju se jednim od najstrastvenijih znakova.

 

 

STRIJELAC

Druželjubiv i velikodušan znak koji je stalno u pokretu jer ga ne drži mjesto. Vole dobru zabavu i provod. Po prirodi su iskreni, pristojni i odvažni. Toledo relax fotelja je idealna za predah između dva putovanja za strijelca s posebnom vizijom života.

 

 

JARAC

Ambiciozan i uporan je drugo ime za pripadnike ovog znaka. Samodisciplinirani i usredotočeni na svoje želje i ciljeve. Praktičnost i lako održavanje im je jako bitno pa je Faro vrtni set savršen izbor za njihov dom.

 

 

VODENJAK

Vodenjak je vrlo odan horoskopski znak koji uvijek radi suprotno od svih ostalih. Uvijek dobro promisle prije nego što nešto kažu ili naprave. Vole namještaj manjeg gabarita. Po prirodi su jako ljubazni pa uz njihov karakter je najbolja Cocoon II vrtna ljuljačka.

 

 

RIBE

Sanjalice s velikom maštom, nježne i nesebične. Ribe su najkreativniji horoskopski znak. Vrlo su intuitivne i osećaj ih nikada ne vara. Vrtni metalni set Flower je idealan izbor za nježne i romantične ribe.

Za više informacija posjetite našu stranicu www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter. 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!