locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Ograde i vrata za ograde

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                      Ograde i vrata

 

Kada vas posjete gosti, želite na njih ostaviti najbolji dojam. Kuća je blistavo čista,  najbolje posuđe je na stolu, a travnjak je savršeno podšišan. Međutim, često se zaboravlja da prva stvar koju posjetitelj vidi nije kuća, pa čak ni vrt, već ulazna vrata i ograda. Vrijedno je pobrinuti se da ti elementi odgovaraju kući u kojoj živite i ostave dobar prvi dojam. To moraju biti izdržljive i čvrste konstrukcije koje mogu odvratili potencijalne provalnike, odoljeti nepovoljnim vremenskim uvjetima i izdržati dugi niz godina u besprijekornom stanju.

Čvrsta ograda za vašu sigurnost i sigurnost vaših najmilijih

Vrt i dom su mjesta na kojima posebno brinete o svojoj privatnosti i intimi. Želite se u miru odmarati u vrtu, ali i da vrtni namještaj, vrtna arhitektura i vrtni strojevi i alati smješteni u vrtnim kućicama budu zaštićeni od krađe. Jednako tako vam je stalo da gosti budu oduševljeni vašim vrtom: postavite atraktivnu vrtnu rasvjetu, posadite lijepe biljke i sadnice, napravite navodnjavanje vrta i dodajte lijepe vrtne ukrase. Održavanje vrta vam je važno, pa zašto biste onda štedjeli na izradi ograde? Ograda će zaštititi vaš posjed od uljeza, a osim toga to će biti privlačan detalj koji će oduševiti vaše goste. Estetika vašeg posjeda i visoka razina njegove zaštite od velike su važnosti!

Nudimo moderna rješenja i atraktivne modele. Zahvaljujući nama, na svoj ćete posjed postaviti element koji će se svima svidjeti. Moderne ograde i vrata, mreže i ogradne panele, klasične drvene ograde i odgovarajući pribor možete pronaći u našem asortimanu. Osim toga, kod nas ćete moći kupiti poštanske sandučiće i odgovarajuće informativne natpise. Ovi proizvodi će nadopuniti funkcionalnost ograde i učiniti da se vaš posjed razlikuje od ostalih.

Vrste ograda u našoj ponudi

Naša trgovina predstavlja široku paletu proizvoda iz kategorije ograde i vrata. Kod nas možete pronaći savršenu ogradu za svoj posjed. Nudimo cjenovno pristupačne i izdržljive metalne ograde, ogradne panele, drvene ograde i ogradne mreže. Ovdje ćete pronaći baš ono što vam treba!

Čvrsta i izdržljiva rješenja za dugi niz godina - metalne ograde

U našoj ponudi pronaći ćete izdržljive metalne ograde. One će biti izvrstan i atraktivan oblik ograde koja okružuje vaš dom, te će biti investicija na dugi niz godina. Svi elementi su pocinčani, što značajno povećava njihovu otpornost na nepovoljne vremenske uvjete i mehanička oštećenja. Dodatni praškasti premaz daje im ne samo lijepu, izdržljivu boju, već i štiti od ljuštenja boje i pojave hrđe. U ponudi naše trgovine pronaći ćete pojedinačne elemente, kao i ulazna vrata, ogradna vrata,  ogradne stupove te odgovarajući pribor za montažu cijele ograde.

Atraktivni ogradni paneli

Naša ponuda koja se odnosi na ogradne panele prvenstveno sadrži pojedinačne ogradne panele, panel ulazna vrata, panel ogradna vrata, stupove za montažu ogradnih panela,  betonske temelje i odgovarajući pribor za panel ograde. Paneli i pribor omogućit će vam izradu izdržljive i atraktivne ograde. U našoj trgovini možete kupiti gotove elemente, a zahvaljujući njima možete sami postaviti ogradu - izuzetno je jednostavno i ne zahtijeva posebno znanje. Lijepi ogradni paneli sve su popularniji među našim kupcima. Panel ograde istaknule su se iznad ostalih prijedloga uglavnom zbog relativno niskih cijena i visoke trajnosti gotovog proizvoda. Kao odgovor na potrebe tržišta, proizvođači izrađuju sve atraktivnije modele kako bi zadovoljili estetske zahtjeve kupaca. U našu ponudu neprekidno dodajemo nove panele - provjerite što smo pripremili za vas!

Plemenito drvo idealno za ograde

Od pamtivijeka drvo pronalazi svoje mjesto u vrtu. Koristi se za izradu ograda, pergola, palisada i vrtnih rešetki. Drvo je izvrstan materijal  za letvice, od kojih se može napraviti atraktivan  vrtni namještaj i vrtna arhitektura, a osim toga izvrstan je materijal za drvene ograde. Drvene ograde vašem će vrtu dati topao, ugodan prizvuk i bit će izvrsna i izdržljiva barijera. Ne samo da će zaštititi imovinu od uljeza, već će i prigušiti buku s ulice i zaustaviti prašinu koja odatle dolazi. Pune drvene ograde kao i ažurni elementi izvrsno će funkcionirati. Ogromnu popularnost stekle su kompozitne ograde. Kompozitne daske stvorit će izdržljivu ogradu koja će prigušiti uličnu vrevu i zaustaviti prašinu s ulice. Savršene su za urbana područja, gdje je odvajanje od prometa i pješaka posebno važno za ljude koji tamo žive. Pravilno raspoređene drvene ogradne ploče ili kompozitne daske omogućit će vam da stvorite intimne kutke za odmor - idealne za opuštanje.

Mrežaste ograde - za svaki džep

Ogradne mreže izuzetno su popularno rješenje za ograđivanje posjeda. Glavna i neosporna prednost je cijena - za dužni metar mreže platit ćete oko 2 - 3 EUR, što je stvarno jeftino! Za samo oko 300 EUR moći ćete ograditi manji posjed. Za mnoge je cijena odrednica kupovine ove vrste ograde. Metalne mreže, ogradne stupove i sav dodatni pribor za montažu ove vrste ograde možete pronaći u našoj trgovini. Niska cijena uopće ne znači nisku kvalitetu. Ogradne mreže su trajno i izdržljivo rješenje za ograđivanje posjeda. Zbog velikog interesa, proizvođači i u ovu vrstu ograda uvode vizualno atraktivne modele. Ogradna mreža će sama po sebi biti lijepo okruženje parcele. Također će savršeno poslužiti kao pomoćna ograda za novo posađenu živicu - prije nego što biljke narastu dovoljno visoko i zgusnu se, ogradna mreža bit će glavna zaštita posjeda. U našoj ponudi naći ćete i jeftine mreže za uzgoj životinja koje će svoju namjenu pronaći u zaštiti voćnjaka, pčelinjaka, usjeva i pašnjaka.

Ulazna vrata i ogradna vrata

U našoj ponudi lako ćete pronaći proizvode koji su vam potrebni. Nudimo širok izbor ogradnih vrata  i uz njih odgovarajućih ulaznih vrata. Kupnja ovih elemenata može se kombinirati s kupnjom određene ograde - zahvaljujući tome, cijela ograda bit će u istom stilu, a vaš posjed će biti okružen prekrasnom ogradom. Proizvodi iz naše ponude su izdržljivi i solidno izrađeni gotovi dijelovi za ograde. Prilikom ugradnje vrata, prolaza ili ograde, nećete trebati dodatnu pomoć – bez problema samostalno možete sastaviti cijelu ogradu.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!