locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kuhinjski tekstil

Filtrirajte rezultate
Prikaži
po stranici
Sortiraj prema

  Kuhinjski tekstil

  Da bi u kuhinji vladao red i urednost, morate se pobrinuti za odgovarajući kuhinjski tekstil kao što su razne krpice, kuhinjske krpe i pregače koje će vam pomoći u tome. S druge strane, za sigurnost će se pobrinuti kuhinjske rukavice. Kuhinjski tekstil je koristan asortiman u svakoj  kuhinji, ovi praktični proizvodi bit će neophodni tijekom kuhanja, pečenja, prženja ili posluživanja hrane.

  Moderan kuhinjski tekstil

  Kuhinjski tekstil nije samo praktičan asortiman u kuhinji ili blagovaonici, već su to i elementi koji će povećati estetiku interijera. Kuhinjski tekstil iz naše ponude ukrasit će prostoriju, a atraktivni uzorci i boje svidjet će se svima.

  Kuhinjski tekstil omogućit će vam prenošenje vrućeg posuđa, pomoći u održavanju reda u kuhinji i spriječiti da se vaša odjeća tijekom kuhanja isprlja. Među našim proizvodima nesumnjivo ćete pronaći ono što će biti korisno u svakoj kući i stanu.

  Kuhinjske rukavice koje pružaju veliku zaštitu od topline

  Jedan od najkorisnijih elemenata kuhinjske opreme nesumnjivo će biti kuhinjska rukavica jer će  zaštitit vaše prste tj. ruke ud opeklina. Zahvaljujući tome, vruće posuđe neće biti tako opasno, a prenošenje posuđa i hrane u njima bit će lakše i sigurnije.

  Materijal rukavica je izdržljiv i otporan na visoke temperature. Odgovarajuća količina slojeva materijala i izolacije čini kuhinjske rukavice izvrsnom zaštitom od vrućih predmeta. Ovo je koristan element koji vrijedi imati u kuhinji.

  Kuhinjska rukavica nije samo korisna, već može biti i lijepa. Zanimljivi uzorci i boje oživjet će vašu kuhinju.

  Pregače za kuhanje

  Koristan element u kuhinji bit će kuhinjska pregača. Prilikom pripreme jela, pregače će zaštititi vašu odjeću. Pečenje, prženje ili kuhanje stoga će biti mnogo ugodnije.

  Pregače imaju zanimljive uzorke i boje, pa će vam biti lakše odabrati proizvode koji će vam se stvarno svidjeti. Prilikom pripreme ručka ili večere, ovi dodaci učinit će da se osjećate bolje i da vaša odjeća ostane čista.

  Kuhinjske krpe

  Kuhinjske krpe koristan su kuhinjski dodatak i među kuhinjskim tekstilom zauzimaju posebno mjesto. Omogućuju vam brisanje ruku nakon pranja posuđa, na njih možete staviti vruće posude ili uz njihovu pomoć obrisati prolivena pića ili vodu. Odaberite ručnike i krpe koje nisu samo lijepe, već su i izrađene od visokokvalitetnih materijala.

  Visokokvalitetne tkanine i velika pažnja u izradi kuhinjske ručnike i kuhinjske krpe čini izuzetno funkcionalnima. Dobra krpa će dobro upijati, lako će se čistiti i moguće ju je oprati u perilici rublja. Takav proizvod će biti koristan za čišćenje, brisanje lonaca i posuđa, ali i za brisanje ruku. Zahvaljujući ručnicima i krpama, kuhinja i blagovaonica zasigurno će blistati.

  Ako nemate proizvode poput kuhinjskog tekstila, svakako ih kupite već danas! Naša široka paleta tekstila predstavlja različite vrste proizvoda zanimljivih uzoraka i boja.

   

  Prijavite se na besplatni newsletter

  kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!