locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Osvojite Egmont slikovnice u Emmezeta nagradnom natječaju!

Pravila nagradnog natječaja

„Egmont i Emmezeta“

  1. Članak

PRIREĐIVAČ

Facebook ne sponzorira, administrira niti na bilo koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije niti na koji način povezana. Priređivač natječaja pod nazivom „Egmont i Emmezeta“ je Fliba d.o.o. iz D. Stupnika, Gospodarska 5, OIB: 30777726033.

 

Članak 2.

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj priređuje se u razdoblju od 13.12.2023. do 18.12.2023. u ponoć na Facebook profilu Emmezeta Hrvatska.

 

Članak 3.

UVJETI I PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Za sudjelovanje u Facebook natječaju potrebno je:

  • Zapratiti profil Egmont & Emmezeta Hrvatska profil.
  • Napisati kreativan komentar na temu: Moja najdraža božićna priča je…

 

Članak 4.

NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA

Prije početka priređivanja natječaja, pravila istoga biti će objavljena na internet stranici www.emmezeta.hr.

 

Članak 5.

FOND NAGRADA

Fond nagrada 3 komada Egmont čitanki. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Ukupna vrijednost nagrade je 27,25€.

 

Dolazi nam Božić 13,27€

Mikijeve božićne uspomene 5,30€

Mikijeva božićna čarolija 7,99€

 

Članak 6.

ODABIR POBJEDNIKA

Žiri će odabrati tri najkreativnija odgovora 18.12.2023. iz baze svih komentara na Facebook postu. Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

 

Članak 7.

OBJAVA DOBITNIKA

Organizator natječaja će najkasnije 19.12.2023. objaviti dobitnike nagrada na web stranici www.emmezeta.hr i na službenom Emmezeta Facebook profilu u komentaru posta za nagradni natječaj. Dobitnik mora u roku od 7 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Facebooku: ime, prezime, adresu i mjesto prebivališta i datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

 

Članak 8.

NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA, IDENTIFIKACIJA DOBITNIKA

Nagrade se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, D.Stupnik, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik i Varaždin uz predočenje osobne iskaznice ili se šalju na adresu. Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti o dobitku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku biti će ponovno obaviješten i nagrade će moći podići u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

 

Članak 9.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA SUDIONIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja. U skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, dobitnik ima pravo na pristup i potvrdu od Flibe d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, ima pravo podnijeti tužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

 

Članak 10.

ODGOVORNOST

Organizator ne preuzima odgovornost za: - bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba.

  • neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju, -

(ne)funkcioniranje društvene mreže Facebook na stranici Emmezeta Hrvatska te posljedice

(ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja, - (ne)točnost podataka koje

pošalju sudionici u nagradnom natječaju.

  • Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i

zakonima.

 

Članak 11.

ZAVRŠNE ODREDBE

Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja). U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook profilu, i drugo.

 

Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na Facebook stranici Emmezeta Hrvatska i na adresi https://www.emmezeta.hr može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!