locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kuhinja apartmana kao vlastita

Objavljeno: 2024-02-05 09:49:06
Kategorija: Blog

 

Pripremili smo nekoliko blogova na temu uređivanja apartmana kako bi se vaš gost osjećao kao da je u hotelu. Posjetite naš web Emmezeta.hr i na stranici Apartmani pronađite savjete kako urediti svoj apartman prema budžetu koji vam odgovara.

Opće je poznato da su apartmani financijski pristupačniji od hotela. No, gost se i u apartmanu može osjećati kao da je u hotelskom smještaju. Donosimo nekoliko savjeta o uređenju prostorija u apartmanu kojima ćete svoje goste ostaviti bez daha.

 

Posljednji Emmezetin „tips and tricks“ blog na temu kako urediti apartman i ostvariti dojam hotela zaključujemo jedinom prostorijom koja u hotelu nije dostupna, a itekako je bitna – kuhinjom. Koji su detalji nezaobilazni? Na koje treba obratiti pozornost? Odgovore na ova i još mnoga pitanja pronađite u nastavku.

 

Uređenje kuhinje

Uređenje kuhinje važan je zadatak svakog iznajmljivača apartmana. Kuhinja je prostorija koja uz dnevni boravak pruža osjećaj doma i zato ju je vrlo bitno pravilno opremiti. Najbolji izbor su blok kuhinje koje možete pronaći u našoj ponudi, one su kreirane za potrebe apartmana.

Kuhinja koja će gosta učiniti zadovoljnim treba sadržavati velike i male kućanske aparate. Zahvaljujući njima gostu ništa neće nedostajati. Što se tiče velikih aparata potrebni su: pećnica i ploča za kuhanje, hladnjak i napa te perilica za suđe ako vlasnik ima dovoljan budžet. U svakom slučaju, perilica nije ključna kada gost donosi odluku o tome koji apartman unajmiti, ali jest prednost. S druge strane, malim kućanskim aparatima, poput aparata za kavu ili mikrovalne pećnice, možete primamiti goste u svoj apartman.

Kada je riječ o dizajnu kuhinje, najprivlačnije su one svjetlijih elemenata spojene sa svijetlim pločicama ili drvom koje će vizualno znatno povećati prostoriju. Neutralnost i jednostavnost su uvijek najpoželjnije jer ćete tako zadovoljiti najviše ukusa svojih gostiju, koji su itekako različiti. Ovu jednostavnost i monotoniju možete razigrati unosom različitih detalja i malo boja, kako cijela prostorija ne bi izgledala monotono. Kuhinjske elemente možete posložiti do stropa, a na zidove postaviti police kako bi dobili više mjesta za odlaganje posuđa.

Obavezno imajte mjesto za sve unutar elementa jer ćete tako izbjeći neuredan izgled kuhinje. 

 

Savjeti za uređenje kuhinje

 ∙ Kuhinjske krpe su vrlo jeftine i moraju biti kvalitetne – jeftino je, a kreirat će dojam kvalitete

 ∙ U kuhinji ne smije biti ostataka hrane i začina u već otvaranim pakiranjima – samo i jedno nova i neotvorena pakiranja

 ∙ Obavezne su i čaše za vino, ne samo čaše za vodu

 ∙ Čaša treba biti više, a ne samo po 2 komada

 ∙ Pribor za jelo treba biti kompletan

 ∙ Obavezan je otvarač za vino

 ∙ Ledomat je koristan za ljeto, a vrlo se rijetko može pronaći u apartmanskim kuhinjama

 

Zapamtite, ništa ne ostavlja dojam čistoće i urednosti kao ravne linije i prostorije bez puno nepotrebnog ukrasnog namještaja. Sitnice su presudne jer one pozitivno utječu na gosta i ne ostavljaju ga ravnodušnim. Iskoristite neke od naših savjeta, nećete požaliti.

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!