locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kuhinja

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                       Kuhinjski namještaj

 

Teško je zamisliti kuću bez kuhinje, a samu kuhinju bez odgovarajućeg kuhinjskog namještaja. Dobro uređen i pravilno isplaniran prostor impresionira elegancijom i ergonomijom. Nije bez razloga da dekorateri i dizajneri naglašavaju da kuhinjski namještaj treba biti "po mjeri" interijera. Izbor kuhinjskog namještaja danas je stvarno velik. U ponudi naše trgovine pronaći ćete najnovije kolekcije koje osvajaju tržište i srca kupaca. 

Kuhinjski namještaj - najčešća pitanja

Od čega je izrađen najbolji kuhinjski namještaj?

Namještaj za kuhinju može biti izrađen od drva, laminirane iverice ili folirane MDF ploče. Najpopularniji je drveni namještaj, osobito od drva hrasta ili bukve, a ponekad i jasena, breze ili javora. Namještaj za kuhinju od drva je izdržljiv i vrlo elegantan. Dobro će izgledati u rustikalnoj, klasičnoj, loft, ali i modernoj kuhinji. Najbolji izbor kuhinjskog namještaja možete pronaći u našoj ponudi.

Ako želite kupiti kvalitetan kuhinjski namještaj, svakako posjetite našu web stranicu ili jedan od naših Emmezeta centra. Na jednom mjestu pronaći ćete širok izbor modularnih kuhinja i gotovih setova u različitim izvedbama, bojama i stilovima. Nudimo kolekcije inspirirane najnovijim trendovima i klasične kolekcije koje nikada ne izlaze iz mode. Odaberite povoljniji  kuhinjski namještaj najviše kvalitete!

 

Praktični namještaj za kuhinju

Teško je ne složiti se s tvrdnjom da prva i najvažnija značajka namještaja koji se koristi za uređenje kuhinje treba biti funkcionalnost. Praktični namještaj za kuhinju  je onaj koji će, s jedne strane, osigurati optimalan prostor za pohranu brojnih kuhinjskih aparata, a s druge strane će biti prilagođen individualnim potrebama svakog kupca. Isplati se potražiti rješenja zahvaljujući kojima će u vašoj kuhinji iz snova sve biti na svom mjestu i nadohvat ruke.

Jako je popularan funkcionalni modularni namještaj koji se može samostalno sastaviti i kombinirati. Oni daju najveće mogućnosti i najbolje se uklapaju u karakter odabranog interijera. Odabirom optimalne količine kuhinjskih ormarića stvorit ćete savršen prostor za kuhanje i skladištenje.

Iskoristite našu ponudu i provjerite koji namještaj možete koristiti za izradu svog individualnog, jedinstvenog seta. Zapamtite da je osnova dobar projekt kuhinje.

U našoj ponudi pronaći ćete  i jedinstvene kuhinje s kućanskim aparatima, koje su prijedlog za one koji traže sveobuhvatnu unutarnju opremu.

Moderan kuhinjski namještaj

Kuhinja uređena u modernom stilu kombinacija je udobnosti, minimalizma, estetike i funkcionalnosti. U modernoj kuhinji  sve ima svoje mjesto, tako da raspored kuhinjskog namještaja ovdje nije slučajan. Donja i gornja linija kuhinjskih ormarića tvore jednu glatku površinu, bez nepotrebnih ukrasa i ručki. Namještaj u ovom izdanju bit će savršen za moderan dnevni boravak s čajnom kuhinjom. Jednostavni, minimalistički modeli pravi su hit među kuhinjskim namještajem.

U našoj ponudi pronaći ćete modele koji će vam pomoći da svaki interijer uredite na originalan i praktičan način. Moderni namještaj za kuhinju prijedlog je za velike i male stanove.

 

Kuhinja – mjesto pripreme i konzumacije hrane

Kada tražite odgovarajući namještaj, vrijedi se prisjetiti da je kuhinja mjesto za pripremu i konzumaciju jela. Stoga bi trebala biti opremljena ergonomskom kuhinjskom radnom pločom. Idealno rješenje je raspored radnih ploča, namještaja i opreme koji će biti u skladu s načelom "radnog trokuta".

Kuhinja je također mjesto za jelo, zbog čega je nezamjenjiv element njezinog uređenja funkcionalan stol i udobne stolice ili po želji praktična kuhinjska kutna klupa. Sve proizvode pronaći ćete na jednom mjestu, kako biste sveobuhvatno opremili interijer i uredili ergonomsku zonu za kuhanje.

 

Što vrijedi zapamtiti pri odabiru kuhinjskog namještaja?

Nema sumnje da kuhinja mora biti funkcionalna i dobro isplanirana. Ništa manje nije važan dizajn, pa je stoga uvijek vrijedno kombinirati visoku kvalitetu s elegantnom izradom. Ponuda kuhinjskog namještaja toliko je bogata da će uz malo strpljenja i kreativnosti svatko pronaći proizvode prilagođene svojim očekivanjima.

Ako tražite inspiraciju, zapamtite da fronte visokog sjaja, iako efektnije od mat, mogu biti manje praktične i teške za održavanje. Vrlo popularan u novije vrijeme, bijeli namještaj za kuhinju izrađen od nekvalitetnih materijala vjerojatno će brzo požutjeti. Dakle, ako sanjate o bijeloj kuhinji, odlučite se za kvalitetnije modele, čak i ako će njihova cijena biti nešto viša.

 

Namještaj za malu kuhinju

U malom interijeru posebno je važno vješto korištenje prostora, zato će u tom slučaju idealno rješenje biti visoka konstrukcija s ormarićima koji dosežu sve do stropa. Prostrani namještaj u koji ćete moći smjestiti sve kuhinjske aparate i pribor, omogućit će vam održavanje reda u kuhinji.

 

Prekrasna kuhinja u svakom pogledu

Povoljan kuhinjski namještaj dostupan u našoj trgovini odlikuje se visokom kvalitetom, funkcionalnošću i zanimljivim dizajnom. Zahvaljujući njemu, svaka će kuhinja dobiti jedinstveni karakter i izuzetnu atmosferu. Pomoću ove vrste namještaja možete urediti interijer u stilu po želji. 

Još uvijek imate problema s odabirom idealne kuhinje za sebe? Pogledajte naše Inspiracije na glavnoj stranici Emmezete! Ovdje ćete se upoznati s našom ponudom i zasigurno ćete pronaći namještaj za kuhinju koji će ispuniti vaša očekivanja.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!