locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Sudoperi

Filtrirajte rezultate
Prikaži
po stranici
Sortiraj prema

                                                                                                                                                   Sudoperi

   

  Koji sudoper odabrati?

   

  Sudoper je neizostavan dio opreme svake kuhinje.  U Emmezeta centru pronaći ćete širok izbor sudopera koji zadovoljavaju različite zahtjeve. Kuhinjski sudoperi sastoje se od jednog ili više korita za pranje, u kombinaciji sa ili bez ocjeđivaća, slavinom i raznim dodacima. Za razliku od kuhinjskih uređaja (pećnice, ploče za kuhanje, nape i sl.), sudoper  koristimo za sve poslove koje obavljamo u kuhinji, bilo da se radi o čišćenju, pranju ili pak pripremi hrane.

   
  Sudoper je najvažniji i najviše upotrebljavan segment kuhinjske opreme, a vrlo često djeluje kao kruna kuhinje jer svojim dizajnom doprinosi njenom krajnjem izgledu.
   
  Od sjajnog nehrđajućeg čelika do raznih kompozitnih materijala,  kuhinjski sudoperi  se danas proizvode u više oblika, veličina i dubina. 

  Cijena određuje kvalitetu

  Čvrsti kuhinjski sudoperi, zahvaljujući svojim debelim stijenkama, dobro prigušuju buku lijevanja vode. 

  Kvalitetu kompozitnih sudopera u ovom slučaju uglavnom određuju udjeli minerala i smola sadržanih u materijalu. To je također faktor koji utječe na veliki raspon cijena ovih naizgled sličnih proizvoda.

  Visokokvalitetni sudoperi

  Najviše prednosti ima granitni sudoper - izrađen od kompozita, čija je jedna od glavnih komponenti granit. Granitni kuhinjski sudoper otporan je na ogrebotine, udarce, promjene temperature i lako se održava čistim. Keramički sudoperi jednako su dobri, iako nešto skuplje rješenje.

  Neki sudoperi mogu izdržati temperature do 250°C, dok drugi izdrže  temperature samo do 150°C. Potonje je bolje ne izlagati oštećenjima stavljanjem na njih predmeta izvađenih ravno iz pećnice.

  Kaljeni sudoperi prijedlog su za ljude koji vole zanimljiva i originalna rješenja. Izbor bi trebao pasti na sudoper od kaljenog stakla koje ima veću otpornost na visoke temperature, mrlje i prljavštinu.

  Zbog atraktivnog izgleda ovih proizvoda koristi ih se prvenstveno u modernim kuhinjama. Međutim, imajte na umu da stakleni sudoper, usprkos korištenju dodatnih ojačanja, može puknuti ako ga udarite teškim loncem. Stoga ih vrijedi koristiti s najvećim oprezom.

  Kuhinjski sudoper, što se tiče oblika, može biti okrugli, kutni ili pravokutni. U našem asortimanu pronaći ćete sudopere s jednim kao i sa dva korita. Ako tražite model s ocjeđivačem, ništa lakše. Boja sudopera treba biti u skladu sa stilom cijele prostorije i kuhinjske slavine. Želimo da vaš kuhinjski sudoper bude praktičan, a u isto vrijeme ugodan oku!

   

  Prijavite se na besplatni newsletter

  kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!