locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Madraci

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                            Madraci

 

Prosječno 8 sati dnevno dodjeljuje se spavanju. To je gotovo jedna trećina života! Zdrav i ugodan san jamstvo je dobrog odmora, pravilne regeneracije energije i pripreme za slijedeći dan. Bez pravilnog sna, osoba se osjeća umorno i pod stresom, a njegova dobrobit se značajno smanjuje. Pa kako si osigurati odgovajuću količinu dobrog sna? Odgovor će zasigurno biti dobro odabran madrac. Pogledajte zajedno s nama na što obratiti pažnju kako biste odabrali najbolji madrac iz naše ponude.

 

Madraci - najčešća pitanja

Koji su madraci najbolji?

Dobro odabrani madraci pružit će visoku udobnost spavanja i svakodnevni odmor. Odabir pravog madraca ovisi, između ostalog, o osobnim preferencijama i težini osobe koja spava. Prilikom kupnje vrijedi obratiti pozornost na veličinu madraca, vrstu proizvoda i tvrdoću.

 

Kako odabrati tvrdoću madraca?

Adekvatna tvrdoća madraca jamstvo je ugodnog i regenerativnog sna. Madrac ne smije biti previše tvrd ili previše mekan. Za djecu se biraju mekani madraci, za odrasle - srednji ili tvrdi. Što je osoba teža, madrac bi trebao biti tvrđi. Kada kupujete madrac za dvoje, trebali biste se voditi tvrdoćom koja odgovara težoj osobi.

 

Kako odabrati pravi madrac za spavanje?

Pa kako odabrati pravi madrac? Izbor nije jednostavan i obično je to važna odluka. U većini slučajeva, jednom kupljeni madrac služiti će vam dugo vremena - čak desetak godina. Stoga to mora biti proizvod kupljen s oprezom. Svaki madrac ima određene značajke, zahvaljujući kojima će izbor biti mnogo lakši. Pogledajte na što obratiti pažnju kako biste odabrali savršeni madrac. Nije tako teško, pokušajte s nama!

Vrste madraca - prednosti i mane pojedinih madraca

Kada počnete birati proizvod koji će vam odgovarati, najprije je vrijedno saznati koje su vrste dostupne i koje su njihove posebne značajke. Madrac odgovarajuće strukture bolje će vam poslužiti i bit ćete njime zadovoljniji.

 

Madraci od pjene

Ovo je vrlo popularna grupa. Madraci od pjene izrađeni su od nekoliko slojeva različite debljine poliuretanske pjene. Odgovarajuća debljina i gustoća pjene znači da madrac ne propada, što pruža odgovarajuću potporu kralježnici i cijelom tijelu. U ovoj skupini možete susresti uglavnom mekane i srednje tvrde madrace.

 

Madraci s džepičastim oprugama

Među našim proizvodima  madraci s džepičastim oprugama su pametno i inovativno rješenje. Izgrađeni su tako da se u jednom proizvodu kombiniraju najbolje značajke madraca od opruge i pjene. To je moguće zahvaljujući modernom multipocket sustavu, koji se temelji na tome da su opruge umotane u pjenu i kao zasebne tvorevine (tzv. džepovi) postavljene jedna pored druge.

Madraci s bonell oprugama

To je madrac s oprugama, kod kojega je sustav opruga odgovoran za potporu tijelu. Što je veći pritisak, to opruge djeluju jače. Zahvaljujući tome kralježnica ostaje u svom prirodnom položaju, bez obzira na to kako spavate. Bonell madraci stoga su opcija za ljude koji vole mijenjati položaje tijekom spavanja.

 

Nadmadraci

Nadmadraci se obično tretiraju kao dodatni madraci. Stavljaju se na jako mekane madrace, kada je potrebna čvršća površina za spavanje. Često su to i takozvani madraci za izravnavanje, koji se stavljaju na sklopive krevete, kako bi površina za spavanje bila što ugodnija.

 

Madraci za krevet i njihove veličine

 Već znate koje su vrste proizvoda i čime se razlikuju. Sada je vrijeme da odaberete odgovarajuću dimenziju. Prilikom odabira proizvoda koji vam odgovara, zapamtite da dimenzija madraca za jednu osobu ne može biti manja od 90 cm, a za dvije osobe - 120 cm.

Svakako provjerite ponudu madraca naše trgovine: madraci 80x200, madraci 90x200, madraci 100x200, madraci 120x200, madraci 140x200, madraci 160x200 i madraci 180x200. Ako ste zainteresirani za manju dimenziju, svakako pogledajte dječje madrace.

 

Dobar san bez madraca? Istražite pametne alternative madracima

Naši madraci nisu sve što vam možemo ponuditi u smislu ugodnog odmora. Stoga svakako pogledajte našu ponudunamještaja za spavaće sobe: krevete, okvire kreveta, ormare za spavaće sobe i noćne ormariće.

Ako je kupnja kreveta nemoguća, ili krevet nije atraktivna opcija za vas, svakako pogledajte alternative spavaćoj sobi. Adekvatna zamjena za krevet može biti trosjed, kutna garnitura ili kauč za dnevni boravak.

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!