locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Ormari

Filtrirajte rezultate

                                                                                       Presloži svoj ormar skupa s nama! Idealni ormari za spavaću sobu

 

Iako nam je krevet prva asocijacija na namještaj u spavaćoj sobi, jedan od najvažnijih elemenata u ovom prostoru su ormari. Imaju mnoge prednosti i funkcije. Možete odabrati običan ili kutni ormar. Kutni ormari omogućuju vam da maksimalno iskoristite prostor. Ormar u spavaćoj sobi je nešto više od mjesta za odlaganje stvari. Pogotovo danas, kada je izbor ove vrste opreme vrlo velik i možete birati ne samo dizajn ormara, broj vrata, već i unutarnji raspored.

 

Ormari za spavaće sobe - često postavljana pitanja

Koja je veličina ormara najbolja za spavaću sobu?

Ormar za spavaću sobu treba prilagoditi veličini sobe. Mali ormari će dobro funkcionirati u malim spavaćim sobama, dok u veće sobe možete smjestiti ormar većih dimenzija. Neovisno o veličini, ormar treba bi biti funkcionalan i prostran. Naša trgovina nudi razne ormare širine od 40 cm do 250 cm.

 

Kakav je ormar najbolji za malu spavaću sobu?

Manji modeli ormara dobro su rješenje za male spavaće sobe. Ormari širine do 100 cm idealni su za male prostorije. Dobar izbor su klizni ormari, koji će dodatno uštedjeti prostor u spavaćoj sobi.

Mini garderoba za svaku kuću i stan

Dovoljno prostran, moderan ormar s ogledalom u spavaćoj sobi može poslužiti kao mini garderoba. U njega će stati ne samo vaša odjeća, već i cipele, i nakit. Unutra se može ugraditi dodatna rasvjeta. Tako iz njega možete jednostavno izvaditi stvari koje su vam potrebne usred noći, a da ne morate paliti noćnu lampu.

Zahvaljujući šipkama postavljenim na različite visine ormar možete prilagoditi svojim potrebama. Ako trebate više prostora za duge haljine ili kapute, odaberite ormar sa više postavljenim šipkama. Volite slagati svoju odjeću? Nema problema! Možete kupiti moderne ormare s više polica ili dovoljnu količinu ladica. Ormari za spavaće sobe mogu biti zgodno rješenje, a pojedine proizvode lako uskladite sa svojim potrebama. Obavezno pogledajte našu ponudu dodataka za garderobu (uključujući ladičare) koji će vam pomoći da što bolje iskoristite unutrašnjost ormara.

Nedostaje Vam ideja za uređenje kuta spavaće sobe? Ako niste sigurni koji komad namještaja u njemu postaviti, donosimo vam prijedlog. Kutni ormar čini spavaću sobu funkcionalnom i osigurava maksimalnu iskoristivost dragocjenog prostora.

 

Uvijek sve na mjestu - uredan ormar u spavaćoj sobi

Zahvaljujući dovoljnom prostoru za pohranu, možete čak iz najvećeg nereda stvoriti savršeni red. Sve što trebate učiniti je isplanirati raspored svojih stvari u ormaru. Čišćenje nikada nije bilo tako jednostavno!

Također, namještaj u spavaćoj sobi vrlo često postaje i skladište za rijetko korištenu opremu. Tu funkciju obično obavljaju gornje police. Slično i vrlo praktično rješenje su nadogradnje za ormare koje povećavaju skladišni prostor za sezonsku odjeću, obuću i rijeđe korištene predmete.

Zanimljivo rješenje mogu biti i sama vrata. Ako imate klizne ormare, pomoću čvrstih i stabilnih kliznih vrata jednim potezom možete skloniti od pogeda sve što se nalazi unutra. Ormari s krilnim vratima zahtijevaju malo više prostora, ali predstavljaju klasično i tradicionalno rješenje za svakoga.

Ako vam je za spavaću sobu potreban i manji komad namještaja, pogledajte našu ponudu komoda koje su dobro mjesto za držanje odjeće, kozmetike, nakita i dokumenata.

Moderan ormar s ogledalom i klizni ormar s ogledalom

Sve češće ormari za spavaću sobu vrše funkciju toaletnih stolića – na taj način možete uštedjeti prostor. Ormari s klasičnim krilnim vratima mogu imati ogledalo s vanjske ili unutarnje strane. Još jedna prednost ormara s ogledalom je što ogledalo optički povećava i rasvjetljuje prostor. Klizni ormari s dodatnim ogledalima pravi su hit na tržištu namještaja.

 

Važna je i estetika

Upoznajte se sa skandinavskim dizajnom koji je u posljednje vrijeme sve popularniji u mnogim domovima. Predstavlja kombinaciju prirodnih materijala i prigušenih boja te unosi u interijere sklad. Ovakve prostore nije teško uređivati.

Volite li skandinavske trendove u uređenju interijera, odaberite bijeli ormar koji će optički povećati spavaću sobu. Možete odabrati i varijantu s industrijskim dodacima koji su u posljednje vrijeme vrlo popularni. Na taj način možete kombinirati praktične prednosti s originalnom estetikom.

Namještaj za spavaće sobe, uključujući ormare s klasičnim ili kliznim vratima, mogu biti zanimljiva izgleda i unositi u prostor posve originalan stil. Dobro je da tonovi i materijali budu usklađeni. Provjerite naše ponudu kreveta i noćnih ormarića. 

 

Klasična ili klizna vrata?

Prilikom odabira ormara za spavaću sobu obratite pozornost na vrata – način otvaranja i količinu. U našoj ponudi imamo visokokvalitetne ormare s klasičnim, kliznim vratima ili kombinacijom ova dva rješenja. Također, možete odabrati dubinu, širinu i visinu ormara. Ormari koje nudimo suština su modernog stila i jamstvo kupnje dugotrajnog i funkcionalnog komada namještaja.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!