locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Satovi i budilice

Filtrirajte rezultate
Prikaži
po stranici
Sortiraj prema

                                                                                                                   Zidni satovi

   

  Često se događa da veliku ulogu u uređenju interijera kuće ili stana imaju ne samo keramičke pločicenamještajtepisi ili rasvjeta koji pomažu u stvaranju odgovarajućeg ugođaja također izuzetno važni.

  Neki od njih, poput zidnih satova, osim što su nedvojbeno lijepi, imaju i praktičnu funkciju u domovima. Među njima posebnu pažnju treba posvetiti zidnim satovima i budilicama bez kojih je zapravo teško zamisliti svakodnevni život. Budilice obično imaju svoje mjesto na komodi u spavaćoj sobi ili na  noćnom ormariću, blizu mjesta za spavanje. Ipak, zidni satovi su također važni i idealni su kao kuhinjski satovi, kao i satovi za spavaću sobu.

  Pogledajte koje modele satova možete pronaći u našoj online trgovini i odaberite onaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja. 

   

  Tradicionalni digitalni satovi   

  Zbog naprednog tehnološkog razvoja mnogi domovi sada imaju praktične i moderne dodatke izrađene u skladu s aktualnim trendovima. Stoga ne čudi što tradicionalne satove s brojčanicima sve više zamjenjuju elektronički satovi. No, ne smije se zaboraviti da o njima postoje mnoga podijeljena mišljenja. Ima pristaša koji vjeruju da su zidni ili podni satovi savršeni za svaku kuću i stan, opremljeni šarmantnim kazaljkama koje mjere sekunde, minute i sate naših života. Međutim, to ne znači da su ljudi koji preferiraju moderna rješenja osuđeni na ne baš dekorativne satove. Srećom, naša online trgovina nudi moderne satove koji uopće ne izgledaju elektronički, naprotiv – unatoč svom izgledu zadržavaju tradicionalne detalje i šarm koji može ugrijati svaki interijer.

  U našoj ponudi nalaze se mnogi zidni satovi, gdje se tradicionalni uzorci i rješenja isprepliću s modernim uzorcima. Između ostalog imamo i zidne satove ukrašene crtežima i zanimljivim natpisima, što ih čini pravim ukrasom za svaki interijer. Štoviše, svi moderni zidni satovi kod nas su dostupni u raznim bojama i s originalnim uzorcima.

  Zidni sat za kuhinju, sat za sobu, ili možda za spavaću sobu? 

  Zapravo, zidni sat može pasati bilo kojoj vrsti prostorije, ali ono što je bitno je model koji ćete odabrati.

  Dakle, kako odabrati zidni sat koji savršeno odgovara uređenju interijera?

  Za početak treba razmisliti koji vam model odgovara po veličini. Vrlo je važno da sat bude prilagođen veličini prostora kojim raspolažete. Zidni sat ne smije biti prevelik jer može zatrpati prostor. Ipak, ne smije biti premalen, jer će ostati nezapažen među ostalim elementima završnog uređenja. Stoga morate voditi računa o samom zidu na koji planirate postaviti viseći sat. Treba razmisliti hoće li zidni sat biti jedini detalj koji zauzima tu površinu ili će tu biti i drugih dodataka. 

  Sljedeći aspekti na koje treba obratiti pažnju su izgled i boja. U ovom slučaju, naravno, važnu ulogu imaju naše individualne preferencije, vrsta prostorije u kojoj se sat koristi i općeniti karakter cjelokupnog uređenja. 

  Satovi za kuhinju – mogu se obogatiti ukrasima koji asociraju na ovu prostoriju, na primjer šalica kave ili tjestenina. 
  Zidni satovi za dnevni boravak – trebaju zadržati jednostavan izgled, pri čemu je naglasak uglavnom na kombinaciji tonova boja sata s onima na zidovima. 
  Satovi za spavaću sobu – trebali bi biti minimalistički i savršeno se uklapati u stil interijera. Zahvaljujući tome, neće izazvati kaos, što će pozitivno utjecati na atmosferu u spavaćoj sobi. 
  Visoka kvaliteta i pouzdan rad – zidni satovi

  Tražite li moderan, a u isto vrijeme tradicionalan zidni sat, isplati se odlučiti se za kupnju u našoj trgovini Emmezeta. U ponudi imamo zidne satove koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala te s brigom i pažnjom na svaki, pa i najmanji detalj. Zahvaljujući tome ističu se jedinstvenim dizajnom, a njihov izgled i kvaliteta neće se promijeniti ni nakon dužeg korištenja.

  Stoga provjerite što je najkvalitetnije, kao i kako kreirati stilske i elegantne interijere te se odlučite za kupnju u našoj online trgovini.

   

  Prijavite se na besplatni newsletter

  kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!