locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Tapete i naljepnice

Filtrirajte rezultate
Prikaži
po stranici
Sortiraj prema

                                                                                                                                   Tapete

   

  Prazni, neukrašeni zidovi ne izgledaju uvijek dobro. Naravno, bojite ih odgovarajućom bojom, no hoće li to uvijek biti najbolje rješenje? Pogotovo jer su danas mogućnosti ogromne. A zidova u kući ima dosta pa bi bilo šteta ne iskoristiti njihov potencijal. Trenutno je toliko dostupnih ukrasa – slika, furnira, fototapeta itd. – da lako možete pronaći nešto što će se uspješno uklopiti u stil svakog zida.  Možete se odlučiti i za stavljanje tapeta na zid.

  Osvježavanje interijera pomoću tapeta

  Bum tapeta traje već duže vrijeme i možemo reći da se vraćaju u milost. Današnje moderne tehnologije i dostupni materijali čine da tapete izgledaju izuzetno impresivno. Mogućnosti njihovog dizajna su gotovo neograničene, tako da lako možete ukrasiti zidove bilo koje sobe. Tapete su savršene za dječje sobe i spavaće sobe, ali će također naglasiti individualni stil dnevnog boravka. Dovoljno je staviti tapete na jedan zid u sobi kako biste interijeru dodali šarm. Želite li promijeniti stil svoje sobe, kuhinje ili čak kupaonice, a ne maštate o temeljitoj renovaciji, odaberite tapete koje će osvježiti interijer i promijeniti karakter prostorije.

   

  Na tržištu postoji nekoliko vrsta tapeta:

  vinil tapete – perive, otporne na trenje, prljavštinu, masnoću, vodu i vatru
  vinil tapete na podlozi od flizelina, otporne na pranje i UV zrake, najčešće se preporučuju
  papirnate tapete, otporne na UV zrake, na tržištu je dostupan širok izbor uzoraka 
  tapete od staklenog vlakna – za upotrebu u kuhinji, nedostatak je što se teško skidaju sa zida
   

  Originalni uzorci tapeta koji su u ponudi u trgovini Emmezeta omogućit će vam da lako postignete moderan izgled interijera. Zidne tapete mogu biti glatke i teksturirane, s nježnim i diskretnim uzorcima, ili ekspresivne, čak dominantne, s cvjetnim ili geometrijskim uzorcima, klasične ili moderne. Odlučite sami koje tapete ćete odabrati!

   

  Prijavite se na besplatni newsletter

  kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!