locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Vanjska rasvjeta

Filtrirajte rezultate

                                                  Rasvjeta i vanjske svjetiljke – prekrasni vrtni aranžmani uz pomoć svjetla

 

Vanjske lampe i vanjska rasvjeta lijepi su, ali često podcijenjeni elementi uređenja doma i vrta. U našoj ponudi pronaći ćete najljepše vanjske svjetiljke, koje će vam pomoći stvoriti nesvakidašnji izgled. Vrtne stupne svjetiljke, moderne zidne svjetiljke, svjetiljke za prilaze i zanimljive viseće svjetiljke samo su neki od proizvoda iz naše ponude. Provjerite ih sve i odlučite se za najljepše elemente za sebe!

Koliko je važna vanjska rasvjeta doma?

Vanjske svjetiljke obavljaju nekoliko važnih funkcija. Na prvom mjestu je, naravno, njihova funkcionalnost – vrtne svjetiljke daju svjetlo noću, a time i sigurnost. Izvor svjetla bit će posebno koristan kod ulaznih vrata. Dobro osvijetljena ulazna vrata olakšat će ulazak i gostima i ukućanima, te značajno smanjiti vjerojatnost provale.  Osvjetljenje ulaznih vrata također je zahvat, koji podiže estetiku cijele kuće.

Kod ulaznih vrata preporučamo ugradnju odgovarajuće svjetiljke sa senzorom pokreta. Vanjske svjetiljke sa senzorom pokreta uključit će se kada netko priđe dovoljno blizu. To će osigurati visok stupanj zaštite i izuzetno je funkcionalna opcija.

Vanjska rasvjeta kuće omogućit će vam da naglasite ljepotu fasade građevine. Ova vanjska rasvjeta uključuje vanjske reflektore kao i vrtne zidne svjetiljke. Vanjske svjetiljke prilagođene su uvjetima koji prevladavaju izvan građevine, tako da zidne svjetiljke ili vanjske viseće svjetiljke mogu biti izložene kiši i promjenjivim temperaturama.

Zašto se isplati ulagati u vrtnu rasvjetu?

Jednako je važna vrtna rasvjeta. Vanjska svjetiljka omogućit će vam osvjetljavanje vrta, zbog čega ćete moći boraviti u vrtu i kad padne mrak. To je dobro rješenje za zabavu na otvorenom i roštiljanje s prijateljima. Postavljanjem vanjskih svjetiljki također ćete moći lijepo osvijetliti vrt, a svjetlo je jedan od ljepših i učinkovitijih dodataka. Možete postaviti rasvjetne stupove i vrtne stupne svjetiljke.

Kakvu vanjsku rasvjetu možemo ponuditi?

Ponuda vanjskih svjetiljki u trgovini Emmezeta je vrlo široka. Nudimo, kako prekrasnu vanjsku rasvjetu za kuću, tako i rasvjetu za terase i svjetiljke za terase. Prilikom kupnje obratite pozornost na način montiranja svjetiljke i možete li u nju ugraditi štedljive i ekološke LED žarulje.

Podne svjetiljke – atraktivan način dobivanja jakih izvora svjetlosti u vrtu

Samostojeće vrtne svjetiljke dobro će poslužiti kao elementi koji će osvijetliti puteve, staze i cvjetnjake. Dobro osvjetljenje staza omogućit će sigurnost i učiniti vašu parcelu atraktivnijom. U ovoj kategoriji pronaći ćete i male podne svjetiljke i velike ulične svjetiljke.

Stropne svjetiljke za vrt

Naše svjetiljke također uključuju atraktivne vanjske stropne svjetiljke i vrtne svjetiljke koje možete objesiti ispod krova sjenice ili nadstrešnice. Gornja rasvjeta dobro će doći naročito kada želite organizirati zabavu ispod sjenice i pritom dobro osvijetliti stol. Proizvodi koje nudimo su elementi izrađeni od visokokvalitetne plastike.

Zidne lampe 

Vanjsku rasvjetu čine i vanjske zidne svjetiljke, čija će se ljepota i praktičnost sigurno i vama svidjeti. Vanjske zidne svjetiljke mogu imati ugrađeni senzor pokreta, što ih čini savršenim za ulazna vrata. Naš asortiman uključuje moderne, klasične i dizajnerske vanjske svjetiljke.

Solarne svjetiljke – jeftinije osvjetljenje

Atraktivno rješenje za svaki vrt su proizvodi koji su ekonomični i ekološki. Iz tog su razloga solarne svjetiljke postale vrlo popularne. Solarna svjetiljka ima ugrađenu solarnu ploču koja prikuplja prirodnu energiju sunčevih zraka i pretvara je u rasvjetu. Zahvaljujući tome, područje oko vašeg doma može biti atraktivno osvijetljeno uz niske troškove.

Kako uštedjeti struju s LED svjetiljkama?

Štednja i ekološki pristup životu važni su aspekti, stoga vam predstavljamo štedne i vrlo ekološke vanjske LED svjetiljke. LED tehnologija koristi se u žaruljama koje se stavlja u izdržljiva i čvrsta rasvjetna tijela. LED žarulja je izdržljivija i troši puno manje električne energije od tradicionalne žarulje s volframovom niti. Nešto je skuplja, ali će se investicija brzo isplatiti jer će vam žarulje bez problema služiti dugi niz godina, ukrašavajući vaš prostor prekrasnom svjetlošću.

S LED žaruljama možete isprobati zanimljive, šarene rasporede rasvjete. Naročito ih preporučamo za vrt, ali možete ih postaviti i na balkon i terasu. Korištenje takvih šarenih vanjskih svjetiljki dat će živost fasadi i bit će savršene u vrtu.

LED svjetiljke mogu se ugraditi u gotovo sve vrste vanjske rasvjete. Rasvjetni stupovi, vanjske svjetiljke, fasadne svjetiljke ili vanjska zidna svjetiljka – jednostavno ih možete opremiti odgovarajućim LED svjetiljkama.

Kako pravilno urediti vrt sa svjetlom?

Naravno, rasvjetne elemente isplati se postaviti u svome vrtu. Ipak, pripazite da svi elementi budu atraktivno usklađeni s ostatkom uređenja – osvjetljenja ne smije biti ni previše ni premalo. Naravno, koristit će se različite vanjske svjetiljke. Zanimljivi modeli mogu vaš vrt učiniti vrlo atraktivnim i ugodnim za boravak. U slučaju konkretnog proizvoda, treba dobro razmisliti kako će izgledati u prostoru.

Stupovi, vanjske svjetiljke i solarne svjetiljke učinit će prostor oko vaše kuće atraktivnijim. Lijepe svjetiljke dodatno će ukrasiti kuću i vrt tijekom dana.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!