locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Otvorena prva Merkury trgovina u Osijeku

Otvorena je prva Merkury trgovina u Osijeku u sklopu trgovačkog  centra Emmezeta.

Doživite novu dimenziju opremanja doma i pronađite sve na jednom mjestu. Lanac trgovina Merkury bavi se distribucijom i prodajom građevinskog materijala te asortimana za opremanje i uređenje doma. Uz moto "Renoviraj i opremi jeftinije!" nude kupcima najkonkurentnije cijene i širok izbor ponude sa preko 55.000 artikala.

Merkury trgovine svojim kupcima omogućuju pristup najraznovrsnijom ponudom keramičkih pločica u regiji, izloženoj na brojnim četvornim metrima prostora. Velik izbor dizajna pločica, markiranih poljskih i stranih proizvođača, uključujući proizvođače iz Italije, Njemačke i Španjolske zadovoljit će i najzahtjevnije ukuse.

Zainteresirani za građevinsku stolariju sigurno će biti zadovoljni cijenom, kvalitetom i izborom.

 

Merkury nudi i širok izbor vrata, prozora (drvenih, aluminijskih i PVC) kao i zidnih i podnih panela. Kupci mogu birati između najvećeg izbora lampi i lustera, tapeta, zavjesa, drvene galanterije i tepiha. Tvrtka se može pohvaliti i vrlo opsežnim odjelom keramike i sanitarnih armatura.

Ovo je prva trgovina lanca Merkury u Hrvatskoj i početak je niza otvorenja u ostalim gradovima. Otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje dosljedne politike tvrtke prilagođenoj ponudi "za svaki budžet". Pozivamo Vas da iskoristite ponudu s konkurentnim cijenama, brojnim akcijama i mogućnošću prodaje na rate.

Prelistajte Merkury katalog i pogledajte akcijsku ponudu koja vrijedi do 31.12.2022.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!