locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Djecje vrtne kucice

Filtrirajte rezultate

                                                                                       Vrtne kućice za djecu

 

Svako dijete mašta o tome da tik uz kuću ima vlastito, veselo igralište, a u njemu drvenu vrtnu kućicu. Dječje kućice danas nisu pokazatelj velikog luksuza, sve se češće nalaze u vrtovima i na parcelama uz vikendice, pružajući puno radosti malim korisnicima. Ako ste majstor za sve i imate smisla za "uradi sam" aktivnosti, možete je izgraditi sami. Ukoliko nemate manualne vještine, možete odabrati jedan od gotovih modela koji su dostupni na našem odjelu vrta. Dječja vrtna kućica je omiljeno mjesto za zabavu i provođenje vremena u vrtu. Ipak, prije nego što krenete u kupovinu, pogledajte našu ponudu. Predstavljamo najpopularnije modele koji će ukrasiti vrt i svakom djetetu garantirati ugodno opuštanje u vrtu.

Drvene vrtne kućice za djecu

Drvo se ne koristi samo u proizvodnji vrtnog namještaja. Godinama je poznato kao izvrstan građevinski materijal. Izrađene od drveta – velike vrtne kućice, vrlo brzo su doživjele svoju minijaturnu verziju – za djecu. Drvene kućice su modeli prilagođeni dobi i visini malih korisnika. Mogu biti jednokatnice ili dvokatnice. Često su dostupne s dodatnim elementima: toboganom, ljuljačkom ili pješčanikom. Drvene vrtne kućice za djecu imaju takvu visinu i širinu kojom omogućuju slobodno korištenje njihove unutrašnjosti. Drvene kućice su dodatno opremljene praktičnim vratima, širokim prozorima i podom koji štiti od vlage iz zemlje.

 

Plastične kućice

Jeftinija i puno jednostavnija verzija vrtnih kućica za mališane su plastične kućice. Iako ovaj tip vrtnih kućica nije toliko izdržljiv i stabilan kao drvene kućice, ima veliku skupinu pristalica. Za razliku od drvenih, ne zahtijevaju redovitu impregnaciju i mnogo su otpornije na promjene vremenskih uvjeta. Plastični modeli imaju jednu veliku prednost vrijednu spomena – funkciju sklapanja. Plastična vrtna kućica nakon završetka sezone može se lako rastaviti na manje dijelove i zgodno spremiti na tavan, u podrum ili garažu. Za pospremanje možete koristiti i vrtnu sjenicu. Prilikom odabira ovog modela obratite pozornost na dob djeteta. Plastične kućice za djecu male su pa su najbolje za djecu od 2-4 godine. Za starije klince bolje je potražiti veći model čija će visina i širina biti primjerena njihovoj dobi. I imajte na umu da kao alternativu uvijek imate dječju vrtnu kućicu – drvenu, koja može biti stvarno velika.

 

Kućice – šatori za vrt

Najjednostavniji model dječje vrtne kućice je klasični šator. Nažalost, ovakva vrsta igračke je nestabilna i kratkotrajna. Može se koristiti samo za vrijeme sunčanih dana bez vjetra. Prednost kućice od tkanine je jednostavna montaža. Kao i u slučaju plastične kućice – šator se  nakon završetka sezone može spakirati i jednostavno pospremiti u kući. Visina i širina kućice od tkanine može se prilagoditi dobi djece. Šatori su dostupni u brojnim veličinama i izvedbama. Garantiraju dobru zabavu i zaštitu od sunčevog zračenja. Nažalost, nisu prikladni za korištenje tijekom jakog vjetra i kiše. Iako šatore povezujemo s vanjskom upotrebom, modeli namijenjeni djeci mogu se uspješno koristiti za igru ​​u kući.

 

Koju vrtnu kućicu za dijete odabrati? Na što obratiti pozornost pri kupnji?

Kada razmišljate o izboru vrtne kućice za dijete, dobro je pregledati proizvode koje preporučuju zadovoljni kupci. Međutim, prije nego što krenete s tim, potrebno je informirati se koje se karakteristike kućica smatraju dobrima kako biste mogli donijeti potpuno svjesnu odluku. U nastavku su neke karakteristike kućica koje treba uzeti u obzir pri odabiru:

- materijal – kućica od drveta, plastike ili tkanine. Svaki od materijala ima i prednosti i nedostatke. Prije nego što odaberete određeni proizvod, dobro razmislite hoće li zadovoljiti potrebe vas i vašeg djeteta.

- sigurnost – kućica za dijete obavezno mora imati odgovarajuće sigurnosne certifikate. Neki jeftini modeli ih nemaju, što može predstavljati rizik tijekom igranja. Dobro je obratiti pažnju na to je li proizvođač u opisu ili uputama naveo dob malog korisnika. Vrtna kućica prilagođena dobi djece jamči sigurnost.

- veličina i oblik kućice – uvijek dobro razmislite prije kupnje koliko će dugo kućicu koristiti vaše dijete. Za najmlađe je dovoljna kućica 100x100x100 cm. Ipak, ako želite da se vaše dijete u njoj može igrati nekoliko sezona, razmislite o kupnji većeg modela. Vrtne kućice imaju isto tako raznolike oblike: kućice na kat, na povišenom, s dodacima u obliku ljuljački, tobogana ili zidova za penjanje, zahvaljujući kojima postaju cijelo igralište za djecu. Takav višenamjenski gadget može ispasti omiljeno mjesto za igru ​​vašeg djeteta.

 

Tražite li odgovarajući proizvod za svoje dijete, svakako posjetite odjel vrta trgovine Emmezeta. Imamo veliki izbor vrtnih kućica za djecu zbog kojih će igra male djece biti sigurna i zabavna.

 

 

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!