locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

AQUATRONIX G200 58765 usisivac za bazen

Opis proizvoda
Cijena dostave
  • Dimenzije proizvoda
  • Širina: 32.00 cm
  • Visina: 16.00 cm
  • Dubina: 45.00 cm
  • Težina: 3.43 kg
  • Dodatne informacije
  • Unit: kom
  • Online dostupnost: Da
  • Ambalaža
  • Ukupna težina paketa: 3.43 kg
Opis proizvoda

Usisivac za bazen Bestway® AquaTronix™ G200 je samostalni robot za cišcenje bazena koji ce obaviti prljavi posao kako bi vaš bazen bio cist i besprijekoran. Dizajn s vlastitim pogonom omogucuje jednostavan nacin održavanja vode u bazenu cistom tijekom cijele sezone, jer se usisavac krece samostalno po dnu bazena.
Kako to radi?
Uredajem se upravlja jednim prekidacem za napajanje i sadrži ugradene senzore koji pokrecu AquaTronix da zapocne cišcenje nakon uranjanja u vodu i iskljucivanje napajanja kada je izvan vode, štiteci tako motor i poboljšavajuci životni vijek. U veliki, ugradeni odjeljak za prljavštinu može stati do 3,5 l (0,8 galona) prljavštine prije nego što ga treba isprazniti. Dizajniran s akumulatorom, AquaTronix ce raditi punih 90 minuta kada je potpuno napunjen, osiguravajuci optimalno vrijeme za postizanje kristalno cistog bazena.
Funkcije: Ovaj bežicni robot ima puni opseg kretanja zahvaljujuci patentiranom sustavu usmjerenog mlaza, koji mu omogucuje promjenu smjera kada naide na zid ili prepreku. Osim toga, kopce na klik olakšavaju održavanje i cišcenje – dovoljno je otvoriti odjeljak i ukloniti necistoce iz njega. Robot je jednostavan za korištenje, s bocnim i gornjim ruckama te ukljucenim setom za lokaciju, koji olakšava izvlacenje iz vode.
Kompatibilnost s bazenima: AquaTronix je kompatibilan s nadzemnim bazenima ravnog dna ukupne površine do 50 m² (538 ft²), s okruglim bazenima promjera do 7,32 m, pravokutnim bazenima do 9,56 m (4 inca) ili ovalnim bazenima duljine do 7,92 m. Ljetno cišcenje nikada nije bilo lakše nego s usisivacem za bazene Bestway AquaTronix G200.
Preporuca se za nadzemne bazene s ravnim dnom ukupne površine do 50 m².
Preporucene velicine bazena: Okrugli - do 7,32 m u promjeru
Pravokutni - do 9,56 m duljine
Ovalni - do 7,92 m duljine
Automatski usisivac za bazen krece se po dnu bazena skupljajuci ostatke
Ugradena baterija radi otprilike 90 minuta i puni se unutar 5-6 sati
Bežicni dizajn za puni opseg kretanja; bez zapetljanih kablova
Ugradeni senzori aktiviraju uredaj kada je potpuno uronjen u vodu i deaktiviraju ga kada se izvadi iz vode radi zaštite motora
Protuklizni kotaci i sustav usmjerenih mlaznica osiguravaju optimalnu mobilnost i lako se okrecu kada naidu na zid ili prepreku
Bocne i gornje rucke omogucuju brzu promjenu smjera i lako izvlacenje iz vode
Veliki odjeljak za prljavštinu od 3,5 litara (0,8 galona), jednostavan za cišcenje
Kopce s brzim klikom za jednostavno postavljanje i održavanje
Sadržaj: 1 usisavac za bazen, 1 punjac, ??1 usisivac komplet

Kod:
1245202

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!