locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Multifunkcionalan namještaj

Objavljeno: 2021-02-22 08:02:12
Kategorija: Blog

Multifunkcionalan namještaj u zadnje je vrijeme postao vrlo popularan. Bilo da vodite borbe s malim prostorima ili volite ugostiti veći broj ljudi – takav namještaj je odličan izbor za svako kućanstvo, veliko ili malo.

 

Mane ovog namještaja nećemo nabrajati jer one ne postoje, ali zato prednosti ima puno.

Konzola ili stol za blagovaonicu? Zašto ne 2u1?

 

Ovo je proizvod koji ima toliko opcija i funkcija, a mi nemamo dovoljno prstiju na rukama za nabrojati. Na prvi pogled ovo čudo izgleda kao ukrasna konzola na koju možete postaviti razne dekorativne predmete, okvir sa slikom, mirisnu svijeću ili umjetni cvijet.

 

U samo nekoliko poteza, ona se pretvara u stol za četiri osobe, pa ga još jedan potez čini stolom za šest osoba i kao šećer na kraju sa zadnjim potezom imate stol za čak osam osoba.

Budući da je rad od kuće postao dio svakodnevice kod većine, odlična solucija je i sklopivi stolić u dnevnom boravku.

 

Neki stolići imaju podizni mehanizam koji vam omogućava lakši rad na laptopu, pa može poslužiti i kao radni stol. Na njemu djeca mogu crtati i pisati zadaću. Nakon završetka rada, stolić jednostavno sklopite, a stvari možete pospremiti u spremnik koji se nalaze ispod podiznog mehanizma.

Zasigurno ste se našli u situaciji kada vam dolazi rodbina prespavati i onda shvatite da nemate dovoljno ležaja za sve. Više neće biti potrebno stavljati madrace na pod.

Jednostavno rješenje je rasklopivi dvosjed ili trosjed...

...ili klik klak kauč na koji može leći dvoje odraslih ljudi.

Mnogi takvi trosjedi imaju i spremnik ispod sjedišta, što predstavlja veliki plus. U spremnike možete odložiti posteljinu ili neke stvari koje vam zauzimaju mjesto ili ih ne koristite često.

 

Uz njih se odlično uklapaju u fotelje koje se mogu razvući u ležaj za jednu osobu.

Osim što se dizajnom uklapaju u svaki prostor jer su jednostavnog izgleda i modernih boja, ovakvi komadi namještaja su iznimno funkcionalni. Imaju više vrsta namjena i odlični su kod uštede prostora.

Odaberete li ovakav namještaj, budite sigurni da niste pogriješili.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!