locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Zaposlenja

Posao u Emmezeti uvijek je dobra odluka!

Prvo par riječi o nama: Emmezeta je regionalni lider u maloprodaji namještaja, dekoracija, pokućstva, multimedije, elektronike, bijele tehnike i malih kućanskih aparata – drugim riječima, mi smo specijalist za uređenje doma.

Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1999. godine. Od prvih dana do danas razvijali smo poslovanje, prilagođavali asortiman potrebama hrvatskih kupaca, ali uvijek uz premisu najboljeg odnosa cijene i kvalitete, uz naglasak na kvalitetu pružene usluge.

U Emmezeti karijeru grade različiti profili zaposlenika od NKV do VSS stručne spreme, pa tako u trgovinama rade skladištari, prodavači, blagajnici, djelatnici u predprodajnim i postprodajnim uslugama.

U upravi (HQ) Emmezete rade djelatnici zaposleni u odjelima nabave, marketinga, informatike, tehničkog održavanja, računovodstva, financija i analize, logistike i razvoja. Ono čemu pridajemo posebnu pozornost, osim obrazovanja i iskustva, iznimna je motiviranost za posao, želja za učenjem i usvajanjem novih znanja te razumijevanje specifičnih potreba kupaca u današnjem svijetu.

Ako smo vas ovime zainteresirali, pogledajte i aktualnu ponudu otvorenih poslova unutar Emmezete. Imajte na umu da kvalitetne ljude stalno tražimo – slobodno nam pošaljite otvorenu molbu s naznakom željenog radnog mjesta i kontaktirat ćemo vas čim se otvori slobodno mjesto.

Popis potrebnih dokumenata

  1. Odjava sa zdravstvenog osiguranja
  2. Porezna kartica
  3. Potvrda o stažu
  4. Uvjerenje o nekažnjavanju, odnosno da se ne vodi istraga
  5. Preslik domovnice
  6. Preslik osobne iskaznice
  7. Preslik rodnog lista,
  8. Preslik svjedodžbe o završenoj školi ili diplome
  9. IBAN konstrukcija tekućeg računa otvorenog kod poslovne banke u RH.

- rodni list djeteta

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!