locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Metalni

Filtrirajte rezultate

Metalni vrtni namještaj – elegancija i trajnost

 

Udobnost vlastitog vrta savršeno je mjesto za odmor i opuštanje. Udobne uvjete za opuštanje osigurat će vam odgovarajući vrtni namještaj. Među namještajem izuzetno je popularan metalni vrtni namještaj. Pogledajte zašto je tako često biran i zašto će metalni vrtni namještaj biti kao stvoren za vas.

Izdržljivi vrtni namještaj

U svoj vrt možete postaviti metalni vrtni namještaj. Zbog svoje izdržljivosti i trajnosti cijene ga i najzahtjevniji kupci. Metalni vrtni namještaj lako se odupire nepovoljnim vremenskim uvjetima, ne smeta mu kiša, snijeg ni jaka sunčeva svjetlost. Ne morate brinuti niti o mehaničkim oštećenjima metalnog vrtnog namještaja, jer je kvalitetan metal otporan na njih.

 

Održavanje metalnog namještaja

Metalni vrtni namještaj jako je otporna oprema, ali da bi izdržala promjenjive vremenske uvjete, metalnu površinu treba pravilno zaštititi. Uz pravilnu njegu, metalni vrtni namještaj moći će izdržati mnogo sezona te biti udoban i praktičan.

Metalni vrtni namještaj dobro je premazati bojom ili lakom, ali isto tako može biti obložen prahom u tvornici, što značajno povećava njegovu trajnost i otpornost. Prije početka sezone dobro je provjeriti stanje metalnog vrtnog namještaja. Ako je u dobrom stanju, možete ga koristiti bez straha. Ukoliko primijetite ispucanu boju ili ogrebotine, treba ih brzo sanirati i obojati kako bi se spriječila korozija.

Metalne proizvode treba zaštititi od korozije na spojevima. Prije kraja sezone i prije početka nove, provjerite sve vijke i spojeve. Potrebno ih je prskati antikorozivnim sredstvima kako biste produžili vijek namještaju. Briga o spojevima posebno je važna kod sklopivog vrtnog namještaja.

 

Elegancija i šik metalnog vrtnog namještaja

Odmor na svježem zraku trebao bi biti ugodan. Ugodnu atmosferu osigurava izgled vrta, ljepota cvijeća i lijepo vrijeme, ali i prekrasan vrtni namještaj. Metalni vrtni namještaj izgledat će lijepo u prostoru vašeg vrta. Za stolice možete kupiti sjedalice u bilo kojoj boji ili sami prefarbati vrtni namještaj tako da ne bude samo funkcionalan, već i moderan. Čvrst metalni namještaj može savršeno nadopuniti uređenje vrta i biti stvarno lijep i udoban dodatak.

 

Metalne stolice za uređenje vrta

Čvrst i izdržljiv metalni namještaj, vrtne stolice i stolovi savršeno će pristajati uređenju vrta i u klasičnom i modernom stilu. Pod otvorenim nebom savršeno ćete se opustiti na takvom namještaju, a možete ga postaviti i terasu ili balkon.

Da bi ste povećali praktičnost i udobnost korištenja metalnih stolica, možete im dodati vrtne jastuke. Lagani i mekani jastuci značajno će poboljšati udobnost odmora, ali i naglasiti stil koji se koristi u vrtu.

 

Metalne vrtne stolice za terasu i balkon

Koje vrtne stolice odabrati za balkon ili terasu? Praktično i izdržljivo rješenje je metalni namještaj. Metalne stolice bit će savršene za balkon ili terasu, a posebnu pozornost svakako zaslužuju sklopivi modeli. Karakterizira ih praktičnost uporabe, lagane su i  jednostavne za prenošenje. Proizvodi iz ove serije su dodatak koji morate imati, a u ponudi naše trgovine sigurno ćete pronaći model koji će vam se svidjeti.

 

Drvene i metalne stolice za vrt

Metalne vrtne stolice nekima se mogu činiti previše grube i neprivlačne. Iz tog razloga u naš asortiman uveli smo  i drvene vrtne stolice s metalnim, čvrstim naslonima i nogama. U takvim modelima okvir, noge i nasloni često su izrađeni od metalnih dijelova, dok se za izradu sjedala koriste daske. Metal i drvo čine opremu čvrstom i izdržljivom. S takvim materijalom nema potrebe brinuti o udobnosti.

 

Vrtne stolice od ostalih materijala

Dobro opremljen vrt idealno je mjesto za opuštanje. Za opremanje vrta možete koristiti drveni ili metalni namještaj, ali jednako atraktivno izgledat će namještaj od umjetnog ratana. Namještaj od ratana i umjetnog ratana je lijep i izuzetno pogodna opcija za dom, vrt, balkon i terasu jer je izdržljiv i otporan na oštećenja. Vrtne stolice od umjetnog ratana dostupne su u nekoliko boja i sjajno izgledaju u modernim aranžmanima. Umjetni ratan se lako održava čistim, ne treba dodatnu zaštitu od vlage, sunčevog zračenja ili lošeg vremena.

Jeftinija, iako nešto manje čvrsta oprema bit će plastične vrtne stolice. Da biste dobro opremili svoj vrt, možete se odlučiti za visokokvalitetnu plastiku - takve stolice moći će izdržati i vrlo nepovoljne vremenske uvjete. Plastika je dostupna u mnogim bojama, a stolica može imati jedinstvene oblike, stoga odaberite model koji će se lijepo uklopiti u vaš vrt.

Za opuštanje su posebno dobre vrtne stolice sa sjedalom od materijala. Aluminijski ili metalni okviri prekriveni su materijalom koji omogućava udobno korištenje stolice. Takva stolica idealna je za djecu, odrasle i starije osobe, lagana je i neće stvarati probleme prilikom premještanja. U naslon mogu biti ugrađeni dodatni jastuci što dodatno povećava udobnost. Materijal je otporan na vlagu i sunčevo zračenje.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!