locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Ručnici

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                                  Ručnici

 

Ručnici su jedan od osnovnih elemenata koji se moraju naći u svakoj kupaonici. Slobodno vise uz umivaonik tako da se u svakom trenutku njima može obrisati ruke. Veći ručnici vješaju se na kuke ili stalke kako bi se ukućani mogli obrisati nakon kupanja ili tuširanja. Svaki ručnik je namijenjen za individualnu upotrebu, kako bi se održala odgovarajuća higijena. A koji su ručnici najbolji? Što je ključno pri kupnji ručnika?

Koje vrste ručnika postoje?

·         Pamučni ručnici – ručnike od 100% pamuka karakterizira visoka sposobnost upijanja vode. Također su ugodni na dodir i izdržljivi, što je jako bitno. Ova vrsta ručnika jedan je od najpopularnijih modela.

·         Ručnici od bambusa – čak i ako ručnik sadrži samo 30% primjese bambusovih vlakana, imat će visoka higroskopna svojstva. To je zbog činjenice da vlakna nisu čvrsto upletena, što očito utječe na upijanje vode.

·         Ručnici od egipatskog pamuka – ovu vrstu ručnika ne karakteriziraju samo elastičnost, izdržljivost i mekoća, već i visoka higroskopna svojstva. To je zato što su vlakna egipatskog pamuka dvostruko duža od ostalih pamučnih vlakana. Njihova izdržljivost je toliko visoka da se na veliko koriste u ručnicima za hotelsku industriju.

·         Frotirni ručnici – osnovna i najveća vrijednost frotirnih ručnika je njihova sposobnost upijanja. Visoka sposobnost upijanja rezultat je upotrebe tkanine s petljama, što je također prepoznatljiva značajka frotirnih ručnika. Osim toga, ova vrsta ručnika se ne gužva.

·         Ručnici od mikrovlakana – karakterizira ih činjenica da se vrlo brzo suše. To je dragocjen materijal za putnike – osim što se brzo suše, ne zauzimaju puno prostora kada su složeni.

 

U trgovini Emmezeta nudimo širok izbor ručnika, ali i ostalih tekstila koji će ukrasiti interijer, poput jastuka, stolnjaka ili prekrivača.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!